Cośik marudno tutaj, miałem zastosować taktykę, ze nastepna fotka dopiero po odpowiedniej ilości odpowiedzi ale trzeba bedzie zmienić plany.
Cośik marudno tutaj, miałem zastosować taktykę, ze nastepna fotka dopiero po odpowiedniej ilości odpowiedzi ale trzeba bedzie zmienić plany.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska
Faktycznie ostatni jakoś mało komentarzy co do fotek. Sam się o tym przekonałem.
Ale muszka gigantyczna. Makrodopalacz widzę działa![]()
mente et malleo
No makro bomba, nie chce zebys wpadl w jakies samouwielbienie, ale wyrosles nam na lokalnego mistrza makro.
Edit: No ale u mnie na 1280x1024 w IE nie widac calego foto, musialbym powylaczac paski narzedzi. U wszystkich zmienialem IMG do URL gdy foto bylo pow 640 pix.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
@Vodnik, oglądając fotki na PLFOTO niektórych, np. makro komara w locie nie sądzę że mam coś z mistrza, może kiedyś....
Niesamowite, much nie lubię dlatego się nie wypowiadam, ale ten pająk po prostu bije wszystko na głowę. Narmalnie jakby prosto z jakiegoś filmu wyszedł![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Będę monotonny aż do znudzenia... swietne makro... ale tez nie lubię insektów ani robali... więc dlatego zazwyczaj unikam wypowiadania sieTyle ze mucha to było dla mnie nowum - jeszcze nie widziałem takiego powiększenia...
Cóż zrobić jak tylko to zostało na dworze, reszta towarzystwa już się zmyła przed zimąZamieszczone przez qwerty
![]()
Coż tu dużo pisać -świetne zdjęcie..
Nie ma sie czego przyczepić
Gratuluje![]()
Olympus C-750 UZ
Zenit 12S