Również myslę, że najciekawszą propozycją jest ProShow Gold.
Tyle, że płatny i nie po polsku.
Próbowałaś może zrobic pokaz w Nero Vision Express?
Tam też są takie funkcje a Nero to chyba w (prawie) każdym domu![]()
Również myslę, że najciekawszą propozycją jest ProShow Gold.
Tyle, że płatny i nie po polsku.
Próbowałaś może zrobic pokaz w Nero Vision Express?
Tam też są takie funkcje a Nero to chyba w (prawie) każdym domu![]()
dzięki chłopcy za pomoc przestudiuję temat wg wskazówek![]()
Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/
kiedyś widziałem pozytywne opinie co do Nero Vision Express ale nie próbowałem.
wanilia pisze tu o konkretnym problemie, który niestety wystąpi w każdym z tych programów (wg mnie). Kiedyś rozgryzałem temat i wyszło na to że schodki i drgania obrazu wg fachowców, to efekt encodera czy dekodera (jak zwał tak zwał). Niektórzy podmieniają te encodery, zamieniając oryginalne na jakieś inne z sieci, uważane za lepsze. Czy cały problem tkwi w samym zapisie na płycie DVD w odpowiedniej jakości
cytat z jakiegoś forum na temat jednego z programów:
"W MemoriesOnTV nie ma zadnego problemu z wymiarami zdjec, kazde jakie podstawisz bedzie odpowiednio zreskalowane...
A co do poruszania, a raczej drgania obrazu to cos takiego moze sie pojawic, ale z doswiadczenia wiem (a juz nie jedna plyte z pokazem zdjec stworzylem), ze to kwestia encodera.
Jesli sie uzyje wbudowanego encodera DVD w tym programie to takie drgania moga sie pojawic bo jest to kiepski encoder. Program ten jednak ma mozliwosc podstawienia zewnetrznego encodera. Ja podstawiam TMPEG Encoder i zadnych drgan obrazu nie mam."
Ostatnio edytowane przez lessie ; 4.02.09 o 12:51
Sebastian
www.sebastianlewandowski.pl