Dzieje sie to zbyt szybko,ale jezeli ktos sie przygotuje i przemysli temat,to moga byc bardzo ciekawe fotki.Niestety ja tego nie zrobilem i wyszlo jak wyszlo.
Dzieje sie to zbyt szybko,ale jezeli ktos sie przygotuje i przemysli temat,to moga byc bardzo ciekawe fotki.Niestety ja tego nie zrobilem i wyszlo jak wyszlo.
chivas
C3040Z + SM 2x64MB,32MB,16MB + tulejka52mm + UV+Polar+FD + Macro + 0,48xWild Lens + Velbon DX-888 + mini statyw + Remote Control + dekielek(i)
Live well,laugh often,love much
A gdzie zdjecie???No wlasnie....tutaj.
chivas
C3040Z + SM 2x64MB,32MB,16MB + tulejka52mm + UV+Polar+FD + Macro + 0,48xWild Lens + Velbon DX-888 + mini statyw + Remote Control + dekielek(i)
Sietne kolorki. Szkoda ucietego czubka fontanny rozowej. Gdzie to ? Praga ?
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Tak skadrowalem.Siedzialem pod dachem i bylo poprostu widac sklepienie.A to i owszem Praga,Vystaviste.
chivas
Fajne tylko troche gory brakuje tym fontannom tak na moje oko...
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek