6 świetny klimat![]()
6 świetny klimat![]()
Z Ostrowa bardzo mile się ogląda oraz nocne spojrzenie na mosty zwraca uwagę.
pozdrawiam Wiejo
6, 5 i 7- w tej kolejnościPrzy 6 myślę sobie, że przesunął bym się w lewo do ściany aby pokazać głębiej uliczkę aż do katedry, ale nie wiem może to nienajlepszy pomysł- nie znam tego miejsca
Myślę też sobie, że 5 i 6 mogłabyś powtórzyć przy ładnym niebie (nie zachmurzonym, ale z ładnymi chmurami), tuż po zachodzie. Mogło by być ciekawie
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Ładne kolorki.
Przyjemnie się ogląda te nocne zdjęcia. Z ostatnich MSZ na wyróżnienie zasługuje fota nr 6 i 7. Nr 4 też ładnie, choć przydałoby się wyprostować.
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Sympatyczne fotki
Jeśli miałbym wybierać, to chyba ostatnie dwie, zawsze podobała mi się woda nocą i odbicia świateł w niej.
Wszystkie bardzo ładnie oddały kolory i klimat nocy natomiast zgadzam się z przedmówcami że 5 i 6 naj są. Pozdrawiam
mente et malleo
Mosty, robione ze zbyt dużej odległości, straciły tym samym część swego uroku. Może lepiej by wyszło przy lepszej pogodzie, bo mam wrażenie jakby były trochę nieostre- poruszone/lub maksymalny zoom. Z Ostrowa, to jedynie 6. nieźle się komponuje. Na pozostałych brak mi tego niestandardowego ujęcia... .
ps. masz pilot czy wężyk spustowy?
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Ponoć barka ładnie wyszła ale ja jej nie widzę bo się nie chce wyswietlić (: Mosty mi sie podobaja sam lubię je fotografować ale Twoje jak by lepsze.