Prośba o ocenę poniższych kadrów.
Myślę, żę w środku zimy przyda Wam się trochę słońca..
Pozdrawiam,
J.
Prośba o ocenę poniższych kadrów.
Myślę, żę w środku zimy przyda Wam się trochę słońca..
Pozdrawiam,
J.
I jeszcze jeden.
Fajne miejsce, gdzie to jest?
ktotek, mix dwóch greckich wysp - Zakynthos'u oraz Lefkady(należące zresztą do tego samego archipelagu Wysp Jońskich). Bliższe informacje w mojej stopce
![]()
Mysikrólik, mam takie same spostrzeżenia!Fotka była robiona przez moją drugą połowę, i o ile za kadr, motorówkę i żaglówkę całowałem po rękach
o tyle za tego pana dałem wielkiego minusa
Cieszę się, że się podobają.
Później wrzócę więcej.
Pozdrawiam,
J.
Tak, nim zdążyłeś odpisać, kliknąłem. Miejsce fantastyczne wręcz bajkowe i głównie dzięki temu zdjęcia są atrakcyjne. Kadrowo bym się dowalił tu i tak ale nie o to chodzi, miło zawiesić oko na takich widokach, za oknem mam skrajnie inne. Dla mnie najlepsze 003 i 006 - najwięcej na nich widać... Kolorki z E-500 fajne...
Ładnie tam, ciepło się robi.
Jestem bardzo wdzięczny, że nie muszę znowu oglądać sztampowego zdjęcia wraku przemytników papierosów.
Nie byłem tam nigdy, ale morze jońskie to chyba jedyne w Grecji gdzie jeszcze zostało trochę życia i chętnie bym tam pojechał.
Na której stronie Zakythos byłeś, północ czy południe?
Mam dla Ciebie niemiłą niespodziankęPatrz niżej
Co masz na myśli pisząc, że zostało trochę życia? ;P Że zielono?
Ani tu, ani tu. Na północy nie ma bazy noclegowej, nie ma nawet większych miejscowości. Na południu.. Laganas.. Tragedia.. Mekka młodocianych Anglików.. Więcej dodawać nie muszę. Ewentualnie, Vassilikos czy Ag. Nikolaos, ale to znów się daleko robi by przejechać na płn. My wylądowaliśmy po środku - Alykes/Alykanas. Dwie niewielkie miejscowości oddalone od siebie rzut beretem
http://www.greeka.com/village_maps/zakynthos_alykes.gif
Ostatnio edytowane przez st3j4 ; 2.02.09 o 11:24
Bardzo ciepłe i miłe kadryAle słoneczko ostre jak to na wycieczkach :/
Późnym popołudniem trzeba było te klify ustrzelic