Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Kasia Kowalska ;)

Mieszka w
    Szczecinek, Poland
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Witam,

Tak, jak obiecywałem, tym razem, moge sie poszczycic fotkami (ktore juz widzieliście) zamieszczonymi na stronie oficjalnej Kasi Kowalskiej.
    Niby nic, ale to dla mnie ma ogromne znaczenie... byc przez parenascie lat wpatrzonym w kogos praktycznie jak w obrazek (No może przesadziłem, ale prawie... ), aż tu nagle ten ktos stwierdza, że mu sie twoje zdjecia podobają i chce je miec

http://www.kasiakowalska.pl/#/galeri....498b41ca63ce2

Prosze ))

Pozdrawiam,

Pieciek

[/quote]

rocco
    Gość
    Moje serdeczne gratulacje
    Tez lubię piosenki Kasi więc Cię rozumiem.

PS
    Popatrzyłem sobie trochę na galerie na jej stronce i twoje fotki to jedne z ciekawszych tam, niektóre są, delikatnie mówiąc, do niczego.

| OlyJedi Awatar jerryg3
    Mieszka w
    Jaworzno
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Z całym szacunkiem, ale na nie. Te, które widziałem w niczym mnie nie ujmują, część jest nieostra. Nie narzekajcie na światło, bo to było jedno z lepszych świateł. Te, które widziałem na stronie, to... No cóż, jeśli innych fotografów są gorsze, to współczuje Kasi.
    ps. oczywiście to tylko moje zdanie i nie twierdzę, że zrobiłbym lepsze zdjęcia. PZD
    Z puszką w dłoni świat staje się piękniejszy
    Zapraszam na stronę, bloga, wątek.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Mieszka w
    Toruń
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    No i gratuluję!
    Bardzo dobre jest przedostatnie zdjęcie, czarnobiałe, z promieniami zza pleców.

| OlyJedi Awatar jerryg3
    Mieszka w
    Jaworzno
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Jakoś w czasy naświetlania nie za bardzo wierzę. Co do foty BW, zgodzę się, jest najlepsza.
    Co do 70-300 sprawdziłby się. To zdjęcie, które podałeś jest złe. Ja robiłem kitowymi 40-150. Zobacz i oceń.
    Z puszką w dłoni świat staje się piękniejszy
    Zapraszam na stronę, bloga, wątek.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Dolny Śląsk
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Gratulacje! To musi być dla Ciebie wielka satysfakcja z wykonanych fotek

| OlyJedi Awatar paszczol
    Mieszka w
    Dawniej - Bydgoszcz
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Lubie Kasię Kowalską, choć ma swoje wady w śpiewaniu, a i zrobiła mi w latach +/- 1996 przykrą niespodziankę. Rozpoczęła koncert RMF/FM trzema standardami - jak pamiętam Sting, Nalepa i coś jeszcze. Potem z 6 piosenek i zeszła ze sceny. Oniemiałem. Ale był bis. Tylko, że na bis była ta sama tórjka coverów co na wejście i w tej samej kolejności. Staram się to zrzucić na barki umowy, menadźera itp, ale jednak pamiętam, bo koncert nie był tani.

Co do fotek to bardzo mi się podobają Twoje nietuzinkowe, przepiękne kadry, ale niestety jestem na nie, bo większość koszmarnie nieostra. Takie moje zdanie. Gratuluję jednak Twojego sukcesu i cieszę się z Tobą. Mam nadzieję, że następnym razem wszystko zagra tak jak powinno, czego Ci życzę.