@GoSciU:
Tego się obawiałem![]()
@GoSciU:
Tego się obawiałem![]()
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
Arram, na drugim wyglada jak wspomnienie z tropikalnych stron swiata, cos jak Mezopotamia nad brzegiem Tygrysa i Eufratu. Trzecie natomiast to swietne umieszczenie slonca w mocnym punkcie, przec co wszystko wyglada bardzo poukladane - porzadek w kadrze. W pierwszym natomiast bardzo urzeka mnie spokoj no i ten "rybak" (alias wedkarz).
Swietna seria.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Jeśli dobrze zrozumiałem, to zmartwiła Cię ocena "W sam raz na pocztoweczke".Zamieszczone przez Arram
Mam w domu różne stare pocztówki i okazuje się, że ich autorami byli znani fotograficy, takiej klasy jak: Edward Hartwig, Paweł Pierściński (ten co ostatnio spalił swoje nagatywy) czy Stefan Arczyński. Zrobić dobrą pocztówkę to też sztuka (no i można na tym zarobić)
Dzięki wrocek. O spaleniu negatywów przez Pierścińskiego też gdzieś czytałem, natomiast co do zarabiania to raczej ciężko.....Zamieszczone przez wrocek
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
Wszystkie fotki są bardzo spokojne i tak samo działają na widza (czyli na mnie) Każde jest piękne a w szczególności zdjęcie nr 2. Z chęcią powiesiłbym sobie taki widoczek na ścianie, jakby kiedyś ktoś robił klubowy kalendarz to życzę sobie taki widoczek powiedzmy na sierpień
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Ciekawy pomysł. Może dałoby się go zrealizować.Zamieszczone przez No-shadow Kick
![]()
swietne zdjecia... bardzo klimatyczne ... szczegolnie podobaja mi sie 2,3,5 i 7![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
A mi sie podoba 1 od razu skojarzenia z obozem mam....... chociaz 4 tez jest dobre fajna faktura tego slupa .....pozdrawiam
DZIĘKI ZA KONKRETNE ODPOWIEDZI
no nawet niezle zdjecia...
1 to taki standart, w przedstawianiu obozow, ok
5 bardzo fajnie ci wyszlo....
7 najbardziej przypadlo mi do gusdtu, ladne ziarno i go... pozdrawiam
pozdrawiam