Ostatnia fotka w sepii i wykadrowaniu podoba mi się, postaci bardzo charakterystyczne.
ps. a szkiełka, OM 50/1.8, to pozazdrościć bo ładnie rysuje![]()
Ostatnia fotka w sepii i wykadrowaniu podoba mi się, postaci bardzo charakterystyczne.
ps. a szkiełka, OM 50/1.8, to pozazdrościć bo ładnie rysuje![]()
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
dziękiPowyższym szkiełkiem wykonałem tylko portret o który pytałeś wczesniej. Reszta przy użyciu 12-60swd.
chciałbym Was zapytac o fotkę poniżej. Zdjęcie paprotki uchwycone w lesie. Proszę Was o komentarz do tego zdjęcia. Swój dopiszę później
dziekuję za odwiedzinki i oczywiście zapraszam ponownie![]()
Ostatnio edytowane przez aikidudi ; 11.06.09 o 01:33
fajne paprotki, tylko jak dla mnie na tym zdjęciu "nic nie ma", lepiej chyba byłoby przedstawić np. mały wycinek tej paprotki pod ciekawym kątem. Jakim obiektywem robiłeś tą paprotkę?
MSZ gdybyś zrobił większą GO, skupił się na końcówkach rośliny i nie obciął tych końcówek (umiejętnie kadrując) to byłoby troszkę bardziej ciekawe ujęcie, ale to tylko moja wizja tego tematu
ogólnie rzecz biorąc podoba mi się fotka
ZD 14-45mm F/3.5-5.6 | -> Temat z moimi pracami <- | ZD 40-150mm F/3.5-4.5
Olympus 50-200mm F/2.8-3.5
| -> MOJA GALERIA OC <- |
Olympus E-510
frrrost - hmm.. coż powiedzieć. Podobało mi się światło oswietlające ta paprotkęco do reszty to pewnie masz racje
następnym razem wypróbuje Twój pomysł. Obiektyw to 12-60swd
kYs - też żałuje tych obciętych końcówek
nie jest tak źleobiektyw ładnie rysuje, też bym taki chciał
![]()
Zamysł niezły, bardzo ładnie pokazać swoisty rytm. Nie do końca to wyszło, m.in. skutkiem złego kadrowania. Spróbowałbym zdjęcia z góry, żeby całość była w GO. Kadrowałbym trzy całe(!) odnogi (gałązki?) od głównej (środkowej?) łodygi, tło rozmyte. Tak to widzę, Ty wcale nie musisz się ze mną zgadzać![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witaj,
Mówiłam o tym metalowym czymś na czym wisiTo chyba fragment smyczy, prawda? Reasumując: bardzo pocieszna psina i do tego fotogeniczna
))
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach
wiem o czym mówiłaś, jednak Ty nie wiesz o czym ja mówiłempodaje Ci link do mojej galerii byś mogła zobaczyć, że piesek w galerii jest bez smyczy
https://galeria.olympusclub.pl/displ...bum=4038&pos=4
pozdrawiam
fajnie, dziękuję![]()
"Bo jak zrobisz akt to Ci go zawsze k**a mać przez pryzmat cycków i d**y oceniają. A potem się dziwić kobietom, że pozowanie do aktów jest traktowane jako pochodna dziwkarstwa."
Pozdrawiam, Nataszach