Porządkuje zdjęcia i takiego wróbla znalazłem z przed roku.
64.
Porządkuje zdjęcia i takiego wróbla znalazłem z przed roku.
64.
E-3, E-510
Wróbelek świetny, żal tylko , że jeszcze trochę i wróble będziemy oglądać tylko w ZOO
---------- Post dodany o 22:00 ---------- Poprzedni post był o 21:59 ----------
66 również świetne .. Ciut kontrastu..?
---------- Post dodany o 22:04 ---------- Poprzedni post był o 22:00 ----------
Wygląda na to , co teraz zobaczyłem, że ponad rok Cię nie było. Czy się mylę?
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Zdjęcie 66 było robione przed 7 rano, światło było za jeleniem. No i ponad rok mnie nie było. Trochę zaniedbałem fotografię przez prawie 2 lata, teraz próbuję to nadrobić![]()
E-3, E-510
Nadrabiaj.. Dobrze Ci zaczyna iść.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Oj czemu mnie tu nie było. Będę zaglądał - obiecuję![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
63 cały czas mam przed oczami ... mogę tylko popodziwiać bo ani sprzętu ani warunków nie mam na takie fotki (umiejętności też brakuję)
Darek
nad wodą: już nie e-510 i epl1 a omd m5; pod wodą: OMD M-5 + lampa olka
Jeleń na 66. wygląda bardziej na zaciekawionego niż spłoszonego. Zdjęcie mi się podoba, szkoda tylko, że nie miałeś lepszego światła.
OMD, kilka puszek i wiadro słoików
Chyba dawno mnie tu nie byłoPomału wracam do robienia zdjęć aparatem
E-3, E-510
Pierwsze najbardziej mi się podoba, choćby ze względu na ciekawy bokeh i ogólną plastyczność całości.
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA