Interesujący artykuł. Sprzęt z rozdziału "Następny etap" robi wrażenie, widać, że to nie przelewki, tylko Prawdziwa Pasja. I bardzo dobrze!
Interesujący artykuł. Sprzęt z rozdziału "Następny etap" robi wrażenie, widać, że to nie przelewki, tylko Prawdziwa Pasja. I bardzo dobrze!
nowe mocowanie aparatu - pierwsza klasa...
...ciiii - bo cenzura się obudzi...to forum a nie miejsce do rozmów...
Moje próby i Moja strona
PAJACYK
I przyszło mi do głowy, Jacku, żeby zachciało Ci się robić zdjęcia w podczerwieni, to żebyś je koniecznie na forum opublikował. Jednego oglądającego będziesz miał we mnie! A na pewno będzie ich - oglądających - więcej.
Fajny artykuł, super sprzęt, wspaniała pasja. Gratuluję pomysłu i wytrwałości. To mocowanie 410-tki - pełny profesjonalizm. I jeszcze podgląd na żywo.
Mam takie - może niedyskretne pytanie. Czy zdarzyło Ci się rozbić, stracić sprzęt (latawiec, aparat)?
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
świetny artykuł, fajna pasjaczekamy na zdjecia ...
Na razie jedna przygoda - wystartowałem deltę przy zbyt silnym wietrze (a powinien lecieć parafoil) i złamał się stelaż (w sumie 3 rurki karbonowe po 8 mm średnicy). Jednak latawiec zachowuje się jak spadochron i cały szpej opada powoli. Konsekwencje - to 330,- zeta na nowe karbony i czyszczenie aparatu z piachu.
Zachciało sięNa wiosnę będzie miała inaugurację E-510 "widząca" tylko w podczerwieni. Aparat ten jest na tyle lekki, że będzie mógł sobie także polatać
Jack
ja niestety jestem na etapie pierwszej konstrukcji Jacka czyli SP 350, teraz wybieram (a raczej jest mi wybierany) latawiec
mam nadzieję że wiosną coś mi się uda pstryknąć z góry
Kossuth Lajos azt üzente: Utepitesz regimente. Ha még egyszer ezt üzeni, Kupkerekesz hajtasz neni!
Świetny artykuł - gratuluję rozwoju pasji
Ciekawe kiedy sam się podepniesz pod latawiec w wersji 3.0, to będzie jazda![]()
Życie tak szybko mija, dlatego warto zapisać kilka migawek w dobrej jakości.
Srebrne E-PL7, 45mm/1.8, kit 14-42