To właśnie miałem na myśli.Zamieszczone przez vodnik
![]()
To właśnie miałem na myśli.Zamieszczone przez vodnik
![]()
Sorki, ze siem wtrącem...takie cos da sie zrobic wyłącznie z panelu admina, wowczas wydzielasz kilka postów z tematu do zupelnie nowego, osobnego tematu. Jesli widzisz na dole nad "Powered by phpBB 2.0.4 © 2001, 2002 phpBB Group" takie cos : [panel administracyjny] to mozesz smialo walczycZamieszczone przez vodnik
![]()
@kondi moze w weekend, bo jak sam pewnie wiesz na poczatku w pracu ciezko znalezc chwile
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Przestałem udzielać się na forum, bo zmieniłem aparat. A ponieważ nie jest to już Olympus, to uznałem, że moje "uprawnienia" do forum uległy znacznemu ograniczeniu.
Ponieważ jednak przedłużająca się zima sprawiła, że pojawia się trochę mniej zdjęć, chciałbym zaproponować kilka zdjęć wykonanych moim nowym nabytkiem. A jest nim Minolta A1.
Muszę przyznać, że jakość zdjęć nie jest wcale szokująco lepsza niż w moim wcześniejszym Olympusie C-720. Lepsza jest ostrość, wygoda obsługi, ale np. szumy czy jakość kolorów mogą już być dyskusyjne.
Przedstawione poniżej zdjęcia były poddane podstawowej obróbce na komputerze.
1. Lampa gazowa.
2. Rower.
3. Okna.
4. Ściana.
5. Śnieg.
Więcej moich zdjęć można znaleźć na Forum CyberFoto oraz w
galerii Wrocławskiej Grupy Fotograficznej.
Zapraszam.
Welcome back![]()
Forum otwarte dla wszystkich, cieszę się, że znów prezentujesz tu swoje zdjęcia. Co tu dużo gadać, moim zdaniem masz jakiś dar znajdowania ciekawych ujęć w architekturze. Może kiedyś uda mi się osiągnąć ten stan![]()
Co do zaprezentowanych zdjęć - piękneMoże tylko na pierwszym strasznie białe niebo wyszło, ale rozumiem to, bo w pochmurny dzień ciężko dobrze naświetlić zdjęcie, a rozciągnięcie histogramu zazwyczaj tak się kończy, przynajmniej u mnie
![]()
Piątego jeszcze nie widziałem wcześniej, niby prosty motyw a ma swój urok.
Aha, no i jest moje ulubione nr 4Super!
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Czesc,
jak zwykle Twoje zdjecia super. Juz je widzialem wczesniej i wszystkie bardzo mi sie podobaja. Najbardziej fotka nr 2 - rower wyglada jakby byl prawdziwy. Podzielam zdanie @No-shadowKick, odnosnie daru wynajdowania fajnych ujec - faktycznie go masz.
Pozdrawiam
Witka. Fjny sprzecik, nie powiem... a foto, 2 i ostatnie !!!
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
zajeboza ruina na tle hotelu -respekt. bardzo udane.
C-5050, Velbon PH--157Q, uv hakuba,polar king, 256MB CF Pretec + 32 XD Olympus....czasmi zwykła żarówka i kawałek tektury..