wrocek nie ma to jak odnowiony most grundwaldzki fajna fotka
ja jestem z wroclawia i niebeawem wystawie cos mam nadzieje ciekawego pozdrawiam
wrocek nie ma to jak odnowiony most grundwaldzki fajna fotka
ja jestem z wroclawia i niebeawem wystawie cos mam nadzieje ciekawego pozdrawiam
OLYMPUS C-750 UZ + Tulejka KING zamiennik CLA-4 + UV @52mm HOYA HMC SUPER + statyw VELBON DX-888 Digital
Bardzo dobre wrocek, tylko co to jest ? jakis mechanizm ???
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
wrocek bardzo mi sie podobaja przede wszytskim 2 i 3. Kompozycja ulatwia podazaniu wzrokim do celu, czyli do punktu zbiegu - profesorskie ujcia.
Ostatnie natomiast bardzo klimatyczne, natomist na pierwszym zaciemniona zielen tworzy bardzo sumpatyczna ramke.
Jedyne na czwartym wybralbym co ma byc tematem poprzez odpowiednia GO w ramach mozliwosci aparatu oczywiscie.
Az chce mi sie jechac do Wroclawia, tylko kiedy ..... ?
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
wrocek nie szalej tak z tymi fotkami bo ja nie bede miac co robic we wrocławiupozdrawiam
OLYMPUS C-750 UZ + Tulejka KING zamiennik CLA-4 + UV @52mm HOYA HMC SUPER + statyw VELBON DX-888 Digital
Sympatyczne zdjęcia. Niestety trochę mi monitor szwankuję i nie mogę w pełni docenić ich walorów, ale fragment mostu jest naprawdę ciekawy.
Naprawdę cenię u Ciebie dar znajdowania ciekawych ujęć, oby tak dalej![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
@wrocek:
Kamień i stal - bardzo dobre, w następnej serii drugie i trzecie według mnie najlepsze. Oba za kompozycję (brak mi tylko trochę większej rozpiętości tonalnej w jednym i drugim; ale to tylko takie moje "widzimisię")
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
Tu bym dyskutował. Kamienna donica nie jest na tyle atrakcyjnym motywem, żeby tylko ją wyeksponowac ostrością. Natomiast jeśli wyeksponuję budynek z kopułą, to na pierwszym planie będzie nieostra plama i to jeszcze w "mocnym punkcie obrazu". Należałoby całkiem inaczej skomponować kadr.Zamieszczone przez vodnik
Poza tym cały zestaw miał mieć charakter trochę "pocztówkowy", a to wymaga raczej pełnej ostrości we wszystkich planach.
Oczywiście zapraszam do Wrocławia. Ja w tym roku nie dotarłem do Krakowa, chociaż byłem w Pieskowej Skale
![]()
To może jeszcze tylko jednoZamieszczone przez MajcinW
.
Jeden ze 100 wrocławskich mostów: Most Bartoszowicki.
piękny jaz Bartoszowice
wrocek moze skoczymy na jakieś nocne polowanie do miasta zawsze to pewniej ze nie buchna sprzetu![]()