Signature znalazłem wcześniej, ta drukarka daje wydruk mono i tylko na określonym miejscu płyty. Co do firm usługowych to odpada, to mają być pojedyncze egzemplarze.Wielkie dzięki za starania.
Signature znalazłem wcześniej, ta drukarka daje wydruk mono i tylko na określonym miejscu płyty. Co do firm usługowych to odpada, to mają być pojedyncze egzemplarze.Wielkie dzięki za starania.
Jestem nietolerancyjny wobec nietolerancji.
To skąd ten znajomy to miał ?
Skoro nie ma tego w google, to znaczy że... nie istnieje
Chyba że to model głęboko zakonspirowany![]()
Telepie Ci się lampa ? Sprawdź to !
http://forum.olympusclub.pl/showthre...a+stopki+lampy
Jeśli poznałeś kobietę swoich marzeń, to od razu zapomnij o jakichkolwiek innych !
To nie był znajomy, oglądałem wideo ze ślubu, na płytce było wydrukowane zdjęcie młodych oraz logo firmy z telefonem.
Zadzwoniłem do tej firmy i gość mi odpowiedział, że jest to termosublimacja,
za około 3000, że nazwy nie pamięta. I wyczułem,że nie bardzo ma chęć gadać.
Z drukarkami nie mam do czynienia już od kilku lat, ale podejrzewam - na podstawie wymiany zdań w tym poście - że Twój problem polega na tym Żmija, że założyłeś iż osoba z którą rozmawiałeś nie wyprowadziła Cię w polę.
Z drugiej strony trudno jest dyskutować o czymś, czego się nie widziało. Być może wydruk był przyklejony do płyty - a nie nadrukowany bezpośrednio na niej. Z mojego pobieżnego bowiem rozeznania wynika, że przy tej metodzie druku ważne jest również podłoże, a płyta CD raczej nie koniecznie spełnia wymagania do bezpośredniego zadruku.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
A takie?
OKI C5950cdtn
Brother HL-4050 CDNLT
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Dzięki Lucca, ale to nie to, te które wymieniłeś są wysokiej jakości laserami bez możliwości druku na płytach cd.
Dziękuję wszystkim, którzy usiłowali mi pomóc, narazie odpuszczam temat, jeszcze raz wielkie dzięki, pozdrawiam żmija