Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Przedstawiam swoje gady (nowe - 29.08.04 r.)

Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Swietny gadzik, swietne fotki. 4 chyba najbardziej mi sie podoba. Dobre kadry super barwy.
    Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888

Awatar GoSciU
    Mieszka w
    Węgrów
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria

.

Super model i bardzo podobaja mi sie fotki... Ladne kolorki....

PoZdRaWiaM
    Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
    Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek

Zwycięzca OlyRulez Awatar Jeronimo
    Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    rewelacja!!!! (szkoda ze nie masz gekona bo takie gites fotki by mi sie przydaly strone)
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Awatar Kregon
    Mieszka w
    Leszno/Poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    @ Gosciu, @Vodnik,
    Dzieki bardzo. Mi najbardziej podoba sie 3. Moza dlatego, ze Diablo wyglada dosyc groznie jak na niego no i poza tym ostrosc i kolorki sa cacy.

@Jeronimo
    Heh... nie wiem czy szkoda. Jesli chcesz mnie przekonywac o wyzszosci gekonow nad agamami, to z gory jestes na przegranej pozycji. Wierz mi... troche wiem nt. gadow.
    Choc nie neguje gekow... Uwazam nawet, ze to tylko kwestia czasu, kiedy bede mial jakis haremik Szykuje sie na jakies lamparty tangerine
    No wlasnie... nie napisales o jakie geki Ci chodzi i na jaka strone je potrzebujesz - napisz PM to moze jakos pomoge.
    Kregon
    Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
    Moje PL Foto - ZAPRASZAM

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Kregon
    No wlasnie... nie napisales o jakie geki Ci chodzi i na jaka strone je potrzebujesz - napisz PM to moze jakos pomoge.
    kazdy gekon mnie zadowoli!
    List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać

Awatar Arram
    Mieszka w
    Lublin
    Siła reputacji
    22
    Moja galeria
    Moje typy to zdjęcia z drugiej serii (w kolejności): 1,4,3 za kolory i kadrowanie.
    W 1 i 4 kadr normalnie mnie powalił
    Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
    Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net

Awatar Kregon
    Mieszka w
    Leszno/Poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Dziekuje bardzo

@Jeronimo
    Zajrzyj TUTAJ. Jak cos wybierzesz to tylko kontakt z autorem i jak nie bedziesz mial pecha i trafisz na spoko osobe to na pewno dostaniesz oryginal.
    Kregon
    Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
    Moje PL Foto - ZAPRASZAM

Mieszka w
    wielkopolska
    Siła reputacji
    26
    Moja galeria
    spox... ja czesc ludzi z www.terrarium.com.pl i www.terrarystyka.pl znam... no i wiekszosc fotek na mojej stronie to wlasnie ich fotki

Awatar Kregon
    Mieszka w
    Leszno/Poznań
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    Ja dopiero teraz spojrzalem na Twoje www i skojarzylem... Hahahaha... no niezle, niezle...
    Czyli nie pomoglem... coz... jak dorobie sie gekow to bede o Tobie pamietal.
    Kregon
    Moje PL Foto - ZAPRASZAM

Awatar kondi
    Mieszka w
    Travel world ;)
    Siła reputacji
    21
    Moja galeria
    3cie - masakra Chodzisz z nim na spacery po miescie ?
    Podróże Fotografia | SnowBoard

-> Olympus c-4000 (był) / Fuji s6500fd (jest obecnie)