Swietny gadzik, swietne fotki. 4 chyba najbardziej mi sie podoba. Dobre kadry super barwy.
Swietny gadzik, swietne fotki. 4 chyba najbardziej mi sie podoba. Dobre kadry super barwy.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Super model i bardzo podobaja mi sie fotki... Ladne kolorki....
PoZdRaWiaM
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
rewelacja!!!! (szkoda ze nie masz gekona bo takie gites fotki by mi sie przydaly strone)
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
@ Gosciu, @Vodnik,
Dzieki bardzo. Mi najbardziej podoba sie 3. Moza dlatego, ze Diablo wyglada dosyc groznie jak na niegono i poza tym ostrosc i kolorki sa cacy.
@Jeronimo
Heh... nie wiem czy szkoda. Jesli chcesz mnie przekonywac o wyzszosci gekonow nad agamami, to z gory jestes na przegranej pozycji. Wierz mi... troche wiem nt. gadow.
Choc nie neguje gekow... Uwazam nawet, ze to tylko kwestia czasu, kiedy bede mial jakis haremikSzykuje sie na jakies lamparty tangerine
![]()
No wlasnie... nie napisales o jakie geki Ci chodzi i na jaka strone je potrzebujesz - napisz PM to moze jakos pomoge.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
kazdy gekon mnie zadowoli!Zamieszczone przez Kregon
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
Moje typy to zdjęcia z drugiej serii (w kolejności): 1,4,3 za kolory i kadrowanie.
W 1 i 4 kadr normalnie mnie powalił![]()
Olympus 720UZ, UV, POLAR, RAYNOX M-250
Zapraszam do galerii: http://photo.raczki.net
Dziekuje bardzo
@Jeronimo
Zajrzyj TUTAJ. Jak cos wybierzesz to tylko kontakt z autorem i jak nie bedziesz mial pecha i trafisz na spoko osobe to na pewno dostaniesz oryginal.
Kregon
Olympus C-765 UZ + 512MB + tuleja + UV + soczewki +1D, +2D, +4D + polar + statyw
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
spox... ja czesc ludzi z www.terrarium.com.pl i www.terrarystyka.pl znam... no i wiekszosc fotek na mojej stronie to wlasnie ich fotki![]()
Ja dopiero teraz spojrzalem na Twoje www i skojarzylem... Hahahaha... no niezle, niezle...
Czyli nie pomoglem... coz... jak dorobie sie gekow to bede o Tobie pamietal.
Kregon
Moje PL Foto - ZAPRASZAM
3cie - masakraChodzisz z nim na spacery po miescie ?