Biegacz- świetne zdjęcie.
Biegacz- świetne zdjęcie.
pozdrawiam Wiejo
E-510 + kitowe 14-42 + 40- 150(3.5-4.5) +Ownuser BH-E51+ FL 36R + SanDisc CF Extreme III 2 GB +xD 1GB
Zapraszam na moją stronę.
www.jozifoto.pl
Lubię fotki z tak spłaszczoną perspektywą jak na tym z płotkarzem, na jedynce. Podoba mi się.
Ostatni też fajny, mogłaby byc mniejsza głębia ostrości bo postacie w tle przeszkadzają.
Ostatnie dużo lepsze. Mi też nie podobały się cięcia na kostkach.
Podoba mi się płotkarz z 1. Zdjęcie 3 fajne, dynamiczne ale przydałaby się mniejsza GO.
Pozdrawiam
fajne kadry, technicznie leżą![]()
Wiem że technicznie nie są idealne i biję się za to w pierśPowiem wam że to są moje pierwsze kroki z fotografią, 9 miesięcy się już tym zajmuje i ciągle się uczę przedtem jakoś mnie to nie pasjonowało.
E-510 + kitowe 14-42 + 40- 150(3.5-4.5) +Ownuser BH-E51+ FL 36R + SanDisc CF Extreme III 2 GB +xD 1GB
www.jozifoto.pl
www.jozifoto.pl
Widać masz dobre, śmiałe podejście do focenia dynamicznych sytuacji. Widzę potencjał, widzę.
Jednak albo ustawienia są nieadekwatne do ilości światła i ruchu albo potrzebujesz lepszego, tj. jaśniejszego szkła.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Fakt szkła kitowe są bardzo ciemne do fotografowania ruchu ,szczególnym wyzwaniem są zawsze imprezy w hali gdzie światło jest potrzebne jak woda na pustyni. Sigma 70-200 2.8 myślę że by załatwiła sprawę ale na razie to za daleko do niej ....
www.jozifoto.pl