DraXan: metki RULEZ!![]()
ps. zdaje się, że można znowu zwiedzać katakumby u oo. reformatów? Podejrzewam, że na aparat się nie zgodzą...![]()
DraXan: metki RULEZ!![]()
ps. zdaje się, że można znowu zwiedzać katakumby u oo. reformatów? Podejrzewam, że na aparat się nie zgodzą...![]()
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]
DraXan, widzę, że fotki robiłeś E-1 na ISO 800, to jest daleko poza zasięgiem forumwiczów, którzy głównie działają na C4000, serii C7xx i C5060...![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
e takie tam gadanie daleko poza zasiegiem phi, teraz ma sie pojawic E300 Evolt okolo 1000oiro ;] juz teraz E-1 z 14-54mm kosztuje 7200zl za gotowke jak wejdzie E300 to znowu spadnie cena a to za jakies 2 miesiace no i w nowym roku znowu spadnie cena wiec mysle ze Ci co beda chcieli kupic c8080 beda mieli powazny dylemat
a ja ubolewam bo 50-200mm kosztuje 1000$ i 100$ zwracaja jak sie gdzies tam zarejstrujesz, ale obecnie nie mam tyle a u nas ostatnio widzialem za 4500zl, do tego jakis telekonwerter 1,5x za jakies 1000zl i juz moje wymazone cacko z 600mm (maloobrazkowy) zumikiem
ale to jakas niedaleka lecz jeszcze odlegla przyszlosc
Pozdrawiam
Ale sprzęciok ładny, tylko ponoć jest wolny... jak to jest z tym E-1 ?
www.michalmilde.pl
DraXan, co ma byc smiesznego na 1 foto ? Patrze, patrze i jakos sie nie smieje - co innego to ostatnie, ale mam nadzieje, ze jak bedziesz robil odbitki dla mlodych, to w PS usuniesz ten maly ZONK z metkami.
P.S (OT) Gdzie robiles fotki w sobote 18 wrzesnia ? bo ja mialem porobic troche fotek na slubie znajomych, ale sie dowiedzialem kilka godzin wczesniej, ze awansowalem na druzbe (tak sie to pisze???) i nie bylo jak strzelac.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
a to "cos smiesznego" mialo byc do metekZamieszczone przez vodnik
a 18 to wlasnie OO. Reformatow, jak widac po exif`ie
no i studio
a no i mlodzi nie sadze by chcieli abym to usuwal ale sie zapytam
mialem mlodego ktory mial napisane HELP(lewy buty) ME!(prawy but)
ale juz nie mam tych zdjec
Pozdrawiam
jesli zapis 10MB RAW`a trwajacy 5sek to wolny aparat....Zamieszczone przez MichelCat
no i oczywiscie 12 zdjec w serii na 4sek raw`ow
ja uwazam go za szybkiego a dla mnie w zupelnosci wystarczajacego, troszku zwalnia jak sie wlancza NR ale ja go nie uzywam bo jest zbedny od tego mam teraz NeatImage
Pozdrawiam
a jeśli chodzi o szybkośc AF i reakcja na spust, bo głównie to mnie interesuje?
www.michalmilde.pl
Brawo Draxan![]()