![]()
![]()
niezłe
![]()
![]()
niezłe
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
To moze ja sie podziele doswiadczeniami. Robilem niedawno zdjecia chrztu i niestety nie jestem zadowolony ze swojej pracy. Kosciol byl naprawde malutki (sw. Wojciecha na Krakowskim Rynku jezeli ktos wie) i jak w pierwszym rzedzie siedzieli rodzice oraz chrzestni i na podescie stal ksiadz to zostalo mi jakies 1,5 - 2 m^2 powierzchni, skad moglem robic zdjecia. Efektem tego sa dosyc nieciekawe kadry oraz wiele przepalen przez lampe bo wszystkie zdjecia robione byly prawie z odleglosci 0,5-1m. Zdjecia robilem Canonem G3 + zewnetrzna lampa E-TTL Canon SpeedLite 380 EX. Mimo ze ustawilem korekcje blysku lampy na -1 i -2 lampa i tak musiala dac z siebie pewna minimalna sile blysku, ktora i tak byla czasem za duza. Nie dalo sie uzywac swiatla zastanego po obrocie palnika w gore, poniewaz nie bylo ani bialych scian, ani bialego sufitu. Zdjecia bez flasha oczywiscie odpadaly, bo pomimo ISO 400 czasy byly na poziomie 1/30 w porywach.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
@qwerty dokladnie jak napisali poprzednicy, nie musi odrazu pokazywac zdjec, tylko jakas mila odpoiedz, typu udalo mi sie, nie udalo mi sie, zdjecia cos nie bardzo mi sie podobaja, wlasnie jak vodnik napisal.
Pozdrawiam
A może musi hmmm.... dojść do siebie?![]()
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]
Jeśli chodzi o śluby, to we wrześniu podzielę się wrazeniami fotograficznymi z tego typu uroczystości ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Ja wam mogę napisać teraz, bo w połowie miesiąca robiłem foty za pieniądze olkiem C5060 i wyszły rewelacyjnie. Mogę zaraz coś pokazać jeśli ktoś zainteresowany.
Ustawienia: ISO 200 w kościele. ślub jest ceremonią raczej spokojną więc nie użyłem wogóle lampy błyskowej, w kościele zrobiłem 150 zdjęć z czego 120 było znakomitych, nieporuszonych. AF automatyczny, balans bieli manualny, migawka nie była zbyt szybka, ale spokojnie starczyła, nie musiałem korzystać z ISO 400, przysłona auto.... coś jeszcze, to pytaćlub też pokażę
![]()
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Pokaz co nieco - jezeli mozesz.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
jak rewelacyjne to chetnie zobaczymy![]()
Olympus C4000 + 128
Let the Hope burn in your eyes
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
No rzeczywiescie bardzo dobre. Ale na drugim widac lampetylko na statywie. A swiatlo w kosciele naprade mocne.