No, reflektorek kamerzystki, ale mało efektywny, natomiast na chrzcinach (dwa dolne zdjęcia) to fotografowanie na ślepo, bo w Bazylice nie było prawie wogóle światła....
No, reflektorek kamerzystki, ale mało efektywny, natomiast na chrzcinach (dwa dolne zdjęcia) to fotografowanie na ślepo, bo w Bazylice nie było prawie wogóle światła....
Olek C-5060WZ, Canon EOS 400D, olek SP-320 i C-765
GG 3520341, TLEN: nimizt1@tlen.pl
www.michalmilde.pl
Ufff... gratuluję... świetne fotki... moje w zeszłym roku wyszły zdecydowanie ciemniejsze i mniej ostre...
@DraXan:
Jak dla mnie jakość jest rewelacyjna. I to nie tylko od strony technicznej.
@DraXan heh bede wiedzial kogo zatrudnic jak przyjdzie co do czego![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
DraXan, a mógłbyś napisać, na jakich ustawieniach i jakim sprzętem robiłeś te zdjęcia? Bo są rewelacyjne.
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
pokarze od pokarać?Zamieszczone przez DraXan
![]()
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]
Jutro postaram sie wrzucic exif`y od tych zdjec, a dzis padam i juz ide spac.Zamieszczone przez Wiedźma
Pozdrawiam
tez :PZamieszczone przez kerry
Pozdrawiam
;] cos zabawnego
jasny kosciol
a tu foto z exifem, Ciemny stary Kościół OO. Reformatów w Krakowie kolo Rynku Głównego
zapomnialem dodac, ze nie mialem jak pogodzic kadru, mlodego metki na butach a rece P. Jezusa na ołtarzu.
Make: OLYMPUS CORPORATION
Model: E-1
Description: OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Artist: DraXan
Copyright: DraXan
Comment: Kościół OO. Reformatów Św. Kazimierza, ul. Reformacka Kraków
Date taken: 18 wrzesień 2004 17:14:47
Exposure time [s]: 1/100
Exposure program: Manual
Exposure mode: Manual
Exposure bias [EV]: 0,0
F-Number: F6,3
Focal length [mm]: 27
ISO value: 800
Max. aperture: F2,8
Flash: Fired
Metering mode: Spot
White balance: Auto
mysle ze i to sie spodoba ;] Wiedzma nie mam sily szukac exif`ow do tamtych zdjec, ale jak sie uprzesz to poszukam, lecz beda podobne do tego powyzej
Pozdrawiam