Mozna na wiele sposobow ale chyba jednym z lepszych jest uzycie programu lub wtyczki do PS o nazwie NeatImage.
Pozdrawiam
Mozna na wiele sposobow ale chyba jednym z lepszych jest uzycie programu lub wtyczki do PS o nazwie NeatImage.
Pozdrawiam
oooo.... Boza Krowka
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
Bardzo dobre zdjecia, od strony technicznej niczego do zarzucenia. Ostrosc oraz wszystkie szczegoly tam gdzie powinny byc. Pierwsze dwa rzeczywiscie o jedna dzialke za ciemne - ale wszystko kwestia ustawien monitora.
Juz chyba powoli zbliza sie kres dla robaczkow wszelakiej masci - jesien.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
NeatImage usz sciągnęłam, pobawię się, zobaczę, co z tego wyniknie.
Co do zanikania robalków, to fakt - musiałam się sporo naszukac tych biedron... Na dodatek zupełnie nie kciały pozować, paskudy jedne ;))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Nie zapomnij zeby pobrac takze profil do swojego aparatu.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Tzn? Program ściągnęłam ze strony OlympusClub i niebardzo wiem, co masz na myśli... ://Zamieszczone przez vodnik
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Biedroneczki są w kropeczki
Przyjemne zdjęcia, choć dwa pierwsze możnaby było lekko rozjaśnić. Do kadrowania nie można mieć chyba zastrzeżeń.
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Jest to plik, na podstawie ktorego program bedzie wiedzial jakich szumow sie spodziewac na fotkach. Wejdz na strone http://www.neatimage.com i tam sa profile do sciagniecia. Znajdz swoj aparacik , sciagnij a pozniej zaladuj do odpowiedniego katalogu. Jest tam fajny poradnik krok po kroku co i jak robic.