Strona 15 z 54 PierwszyPierwszy ... 5131415161725 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 141 do 150 z 535

Wątek: Promocja na e-30 i cash back na obiektywy

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar moose
    Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria

hld-4?

Ale ,,ólóbiona" moja Anna wyszła w czwartek?! Chyba, że jak w powiedzeniu ,,Wyszłam za mąż, zaraz wracam". poczekam, poczekam. W końcu gryzę się już prawie m-c... wytrzymam jeszcze trochę.
    "Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
    Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"

| OlyJedi Awatar Ramzes_II
    Mieszka w
    Dębica
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez moose Zobacz posta
    Ale ,,ólóbiona" moja Anna wyszła w czwartek?! Chyba, że jak w powiedzeniu ,,Wyszłam za mąż, zaraz wracam". poczekam, poczekam. W końcu gryzę się już prawie m-c... wytrzymam jeszcze trochę.
    OT. Nie mogłem sie powstrzymać
    -Będzie jak Wanda wróci z przychodni
    - A kiedy wróci ?
    - na razie się nie wybiera...
    E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.

Mieszka w
    Tarnów
    Siła reputacji
    0
    Moja galeria
    No i od 04.03 cisza.
    U mnie tak samo !
    12.03 przyszedł plecak a lampy to tej pory brak. Chyba też zwrócę się do Olympusa.
    E-30 + ZD14-54, ZD50-200, ZD11-22, FL-36

| OlyJedi
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    Nie chcę Was drażnić ale dostałem plecaczek i gripa w przeciągu nie całych dwóch tygodni. Plecaczek mimo mizernej postury jest bardzo pakowny. Radzę dokładnie pooglądać paski i inne szwy, u mnie mały pasek trzymał się na jednej nitce /zdiełano w kitajstwie/....
    pozdrawiam hb
    Ostatnio edytowane przez heniobe ; 28.03.09 o 22:55

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi
    Mieszka w
    Lubeka-Lübeck
    Siła reputacji
    180
    Moja galeria
    No i od 04.03 cisza. Grip przepadł, lub nie wysłali, lub nie jestem godzien by w rzeczonej promocji uczestniczyć. Nielojalna swołocz jestem czy ,,cóś" . Po kilku e-mailach dostałem lakoniczną odp.:Please include the following line in all replies.
    Tracking number: OT20090326_0000000440

Thank you for your interest in Olympus Europe. Your inquiry has
    been received and an answer will be provided for you shortly"
    od doradcatechniczny....
    Od działu pomocy online w temacie Pani Anna ,,is out of the ofiice" .
    ,,I will be out of the office starting 03/26/2009 and will not return until
    03/27/2009.

I will respond to your message when I return."
    Chyba już nie wróci........
    Nie znam tego jezyka,bom nie swiatowy czlek,ale czy czasem nie jest to nr przesylki w DHL czy innej jakijes organizacji przewozowo-dostarczeniowej.
    Wchodzac na jej stronke i podajac takowy nr,mozesz sledzic,gdzie paczka i w czyich recach siedzi.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar geo
    Mieszka w
    widzę Morze
    Siła reputacji
    48
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez krw Zobacz posta
    U mnie tak samo !
    12.03 przyszedł plecak a lampy to tej pory brak. Chyba też zwrócę się do Olympusa.
    też nie mam lapiona alo po co to wszystko to nijak nie powiem...
    A7II słoiki
    jerzykulesza.zenfolio.com

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Karol
    Mieszka w
    las pod TARNOWem...
    Siła reputacji
    172
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Mirek54 Zobacz posta
    Nie znam tego jezyka,bom nie swiatowy czlek,ale czy czasem nie jest to nr przesylki w DHL czy innej jakijes organizacji przewozowo-dostarczeniowej.
    Wchodzac na jej stronke i podajac takowy nr,mozesz sledzic,gdzie paczka i w czyich recach siedzi.
    Nie - to nr przypisany do danej sprawy/korespondencji. Należy go podawać we wszystkich e-mailach, odpowiedziach dotyczących tej sprawy. Stąd będą wiedzieć, że np. kolejny e-mail dotyczy danego przypadku...
    Wysyłając gratisy oni niestety nie podają numerów do śledzenia przesyłek chociaż w sumie mogli by to zrobić - mają adresy e-mail ludzi, do których wysyłają.
    zmiana nicka: ktotek -> Karol
    Polska B - wątek ze zdjęciami
    Facebook

| OlyJedi Awatar Ruff
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Zadziwiające jest jak to wszystko się różnie układa. Ja dostałem plecaczek i lampę w jednej przesyłce "cuzamen do kupy"
    To chyba zależy od tego jaka osoba u olka przygotowywała przesyłkę i czy chciało się jej sprawdzić czy ten ktoś przypadkiem nie zarejestrował się tez w drugiej promocji. Troszkę to mało poważnie wygląda, ale przynajmniej fajne te promocje są, a nie tak jak u N czy C - nie dość, że drogo to jeszcze wszystko dokup sobie sam za dodatkowe "dzieńgi"...
    Pozdr - Ruff
    (Olympus E-30 + 12-60 + 70-300 + 50 + 3xFL36R)
    przemekrafa.com

zonkinho
    Gość
    Cierpliwości. Ja dostałem po 4 tygodniach i żyję. Choć też się zastanawiałem, czy w ogóle dostanę ;P

A jeśli nikt na maile dobrze nie odpowiada, to zapytaj co się dzieje Panią Basię, ona mi pomogła.

barbara.lizonczyk@olympus-europa.com

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar moose
    Mieszka w
    Biebrza
    Siła reputacji
    53
    Moja galeria

Smile hld-4

Ot miód na serce i spokojności człek nabrał. Ważne, że Olympus odpowiedź dał - znaczy nie obojętny jest. Myślę, że będzie dobrze. Kumpel z promocji E-3 lampę dostał po 5 dniach od zgłoszenia.
    "Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
    Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"