Ale ,,ólóbiona" moja Anna wyszła w czwartek?! Chyba, że jak w powiedzeniu ,,Wyszłam za mąż, zaraz wracam". poczekam, poczekam. W końcu gryzę się już prawie m-c... wytrzymam jeszcze trochę.
Ale ,,ólóbiona" moja Anna wyszła w czwartek?! Chyba, że jak w powiedzeniu ,,Wyszłam za mąż, zaraz wracam". poczekam, poczekam. W końcu gryzę się już prawie m-c... wytrzymam jeszcze trochę.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"
Nie chcę Was drażnić ale dostałem plecaczek i gripa w przeciągu nie całych dwóch tygodni. Plecaczek mimo mizernej postury jest bardzo pakowny. Radzę dokładnie pooglądać paski i inne szwy, u mnie mały pasek trzymał się na jednej nitce /zdiełano w kitajstwie/....
pozdrawiam hb
Ostatnio edytowane przez heniobe ; 28.03.09 o 22:55
http://www.renderosity.com/mod/galle...ername=mirek54
I tak Was lubie
Nie - to nr przypisany do danej sprawy/korespondencji. Należy go podawać we wszystkich e-mailach, odpowiedziach dotyczących tej sprawy. Stąd będą wiedzieć, że np. kolejny e-mail dotyczy danego przypadku...
Wysyłając gratisy oni niestety nie podają numerów do śledzenia przesyłek chociaż w sumie mogli by to zrobić - mają adresy e-mail ludzi, do których wysyłają.
Zadziwiające jest jak to wszystko się różnie układa. Ja dostałem plecaczek i lampę w jednej przesyłce "cuzamen do kupy"
To chyba zależy od tego jaka osoba u olka przygotowywała przesyłkę i czy chciało się jej sprawdzić czy ten ktoś przypadkiem nie zarejestrował się tez w drugiej promocji. Troszkę to mało poważnie wygląda, ale przynajmniej fajne te promocje są, a nie tak jak u N czy C - nie dość, że drogo to jeszcze wszystko dokup sobie sam za dodatkowe "dzieńgi"...
Cierpliwości. Ja dostałem po 4 tygodniach i żyję.Choć też się zastanawiałem, czy w ogóle dostanę ;P
A jeśli nikt na maile dobrze nie odpowiada, to zapytaj co się dzieje Panią Basię, ona mi pomogła.
barbara.lizonczyk@olympus-europa.com
Ot miód na serce i spokojności człek nabrał. Ważne, że Olympus odpowiedź dał - znaczy nie obojętny jest. Myślę, że będzie dobrze. Kumpel z promocji E-3 lampę dostał po 5 dniach od zgłoszenia.
"Jeden zarabia na to życie tym, co umie. Drugi robi to, co musi. Wżdy mnie poszczęściło się w życiu jak mało któremu rzemieślnikowi, chyba że niektórej ******. Płacą mi za rzemiosło, które szczerze i prawdziwie lubię."
Sapkowski: Bonhart, "Chrzest ognia"