Żadne mega-hakerstwo. Sam to przerabiałem, ale nie likwiduje wady w stylu np. FF na wide i jednocześnie OK na tele - można co najwyżej przestawić tak że na wide będzie mniejszy FF lub w punkt, ale za to na tele pojawi się najprawdopodobniej BF. Są dwa mimośrody: jeden odchyla większe lustro (dające obraz na matówkę i przepuszczające część na małe lusterko), drugi małe lusterko odbijające światło na czujnik AF. Reguluje się zarówno FF/BF dla czujnika, jak i matówki (tyle, że ty nie musisz tego drugiego ruszać, chyba że ostrzysz ręcznie i rozbieżności są wyraźnie widoczne). Jeżeli masz korpus po gwarancji, to warto spróbować, naprawa w serwisie Olka nieopłacalna (mnie regulowali 3 razy a i tak nie dali rady żeby GO się prawidłowo rozkładała), nie wiem jak z regulacją w serwisach "niezależnych". Dobra wąska penseta i jazda. Tylko zaznacz sobie delikatnie np. nożykiem tapicerskim czy skalpelem położenie pierwotne na "śrubce"/obudowie - będziesz miał kontrolę nad tym o ile i w którą stronę obróciłeś.