Dziś się potwornie sfrustrowałem - o czym pisałem w innym wątku - odnośnie zdjęć makro i małej GO, potwornie małej GO. W przerwie nad szukaniem rozwiązaniem tego problemu wyszedłem na spacerek w celach ornitologiczno - fotograficznych.
Dziś się potwornie sfrustrowałem - o czym pisałem w innym wątku - odnośnie zdjęć makro i małej GO, potwornie małej GO. W przerwie nad szukaniem rozwiązaniem tego problemu wyszedłem na spacerek w celach ornitologiczno - fotograficznych.
Kwiczoł bardzo mi sie widzi. Szpak troszke jakby nieostry, za ciemny na główce ?
Ostatnio edytowane przez Ramzes_II ; 13.04.09 o 20:54
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
he he okazuje się, że to kwiczoł nie szpakowa. Rzeczywiśćie tej ostrości na szpaku nieco brakuje. Zjeżony jest zaś bo dopiero co zarzywał kąpieli. Ale o tym następnym razemDziękuję za komentarz.
Jeszcze taki mały kaczuch z tego samego spaceru. Padło (trupem) jeszcze kilka zdjęć wtedy też, które już neibawem.
Kontynuując rozmowę z samym sobą zamieszczam kolejne fotki![]()
wiossna super - serdeczne gratulacje, naprawdę magiczny obrazek![]()
na drugim troszkę ostrość nie zagrała, ale pierwsze bardzo ok!
kaczuszka troszkę przyćmiona konarem, może dlatego nie takie superaśne
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Dziś proponuję cykl trzech ostatnio zrobionych przeze mnie fotografii - "Nostalgie".
Kwiatki, zgodnie z ostatnio panującym na forum trendem, pokazane b. malarsko. Nie wiadomo jaki to kwiatek, ale dobrze się oglądaMogą się podobać
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie mogą tylko się podobająŚrodkowe troszkę cosik nie leży ale w sumie ładnie. Ptaszyska też fajne zwłaszcza ta kaczucha przy pniu
Pozdrówka
mente et malleo