No a mi się widzi widok pierwszy bardziej od widok2. Taki jakiś bardziej pozytywny.
No a mi się widzi widok pierwszy bardziej od widok2. Taki jakiś bardziej pozytywny.
cieszę się, że jest rozbieżność, bo to znaczy, że obie fotki mają w sobie coś co może się podobać, co przyciąga.
Poniżej zamieszczam dwa wieczorne kwiatki (jeden kaczeniec i proszę o pomoc w identyfikacji tego drugiego) z tej samej eskapady.
Podobają mis się, z tym, że drugie bardziej. Na pierwszym, na kwiatku, to jakaś pajęczyna?
Szczerze powiedziawszy nie wiem - kwiatek był wielce małomówny![]()
Obiecałem obiad szpaka to i słowa dotrzymuję, to szpak i jego posiłek. Szpak był zwierzęciem wielce nieśmiałym, w cieniach się panoszącym tak więc musiałbym nieco wypeesowany.
Szpak bardzo fajny, owad smaczny (pewnie) a zdjęcie ciut za jasne
![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
miło się ogląda zdjęcia macro, a i szpaczki bardzo fajnez widoczków chyba jednak jedyneczka, jest taka bardziej zdecydowana w odbiorze...
Kwiatek to szczawik zajęczy.
E-3, E-510
Kordek dziękuję za pomoc w identyfikacji kwiatka! Poniżej dwa ptasie portrety (niestety z zoo).
Ptasie portrety fajne. jeden dostojnie poważny drugi, że tak powiem z zabawną trwałą. Poważnie, ładnie rozmieszczone w kadrze i dobrze uchwycone.
pozdrawiam Wiejo