Pierwsze jakieś niezbyt, ale dwa pozostałe miodne.
Pierwsze jakieś niezbyt, ale dwa pozostałe miodne.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Wielkie dzięki za poświęcony czas i te kilka słów, które zostawiliście. Mbie się pierwsze podoba, mam jeszcze wersję ze strumykiem w tle tych kwiatów, może jeszcze kiedyś wrzucę.
Dziś wybrałem się na focenie z samego rana do pobliskiego lasu, nad pobliskie jezioro (tak, tak, my na Górnym Śląsku też takowe mamy). Wrzucam pierwsze trzy, wydaje mi się, że fajne, ale osądźcie sami.
Ostatnie ciekawe klimatem.
Ślimaczek ok, ale bokeh średniawy.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Bardzo fajne wszystkie trzy, jednak najbardziej mi się ostatnie podoba![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Wrzucam kilka nowych zdjęc z dziś rana. Znów ptaszki i robale, ale to mnie właśnie kręci najbardziej w fotografii, więc mogę spodziewać się małego odezwu, wszystkim obserującym wątek jednak dziękuję i pozdrawiam.
Kolejna porcja fotek o podobnej tematyce, z podobnym potencjałem bycia niezauważonymi![]()
Szpak wyszedł bombowo
Dodam może jeszcze trochę jako ciekawostkę, trochę dla tych, co się wahają czy kupić to lub tamto.
Zdjęcia z dwóch ostatnich postów zrobione zd 70-300 i e-510.
Kowalikster - dziękię, mnie się jednak kwiczoł z poprzedniej serii podoba bardziej. Mam jeszcze w tzw. zanadrzu fotę ze szpakiem podczas śniadania. Niebawem zamieszcze jak będziecie grzeczni!![]()
Spacerujący szpak mi się bardziej widzi od stołującego się kwiczoła