Ostatnie fajne. Szkoda że perkoz nieostry.
Ostatnie fajne. Szkoda że perkoz nieostry.
E-3, E-510
Mi też się ostatnie podobają![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Zamieszczam dwie kolejne fotki z dzisiejszego poranka. Obiektyw, który mi towarzyszył to pentacon 1.8/50.
Ale magia na tym pierwszym! Na drugim trochę przeszkadza mi w odbiorze nieostry dół, ale slimok fajny![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Seria z dziś, mam nadzieję, że się spodoba. W dalszym ciągu niesamowity pentacon 1.8/50 (do sprzedania).
Wiosna bardzo fajna, przy ślimaku trochę cienie MZ bym wyciągnął ale też fajny. Z trzech ostatnich stokrotka mi najbardziej się podoba, pentacon ma spore możliwości
![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
ano ma, głownie dzięki pięknemu w mojej ocenie bokeh.Mimo to sprzedaję i przesiadam się na takumara 1.8/55 jestem ciekaw odczuć własnych jak i szanownego audytorium, ale to już niebawem.
Bardzo malowniczo wyszły kwiatki, zarówno rumianek, jak i mlecz. Też bardzo lubię ten obiektyw.
Pozdrawiam, Jola
czekam na więcej zdjęć Krakowa ; )
'heaven...I'm in heaven and my heart beats so, that I can hardly speak..'
“Fotografia nie jest związana z patrzeniem lecz z czuciem. Jeżeli nie czujesz nic w tym na co patrzysz, nigdy nie uda ci się sprawić , aby ludzie patrząc na twoje zdjęcia cokolwiek odczuwali.” - Don McCullin
Obawiam się, że muszę rozczarować, bo więcej zdjęć z Krakowa nie przewiduję. Bywam tam nie często, bo....nie lubię tego miasta po prostu.