Są ok, ale bez szału... często kadr dośc chaotyczny.
Są ok, ale bez szału... często kadr dośc chaotyczny.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Jako cykl może być ale pierwsze wyróżnia się z niego na plus.
Fajna fotka.
Dzięki Rocco, mnie poprawdzie też się najbardziej jedynka podoba![]()
Widać duży potencjał do focenia. Obróbka niezła. Natomiast kadry są chaotyczne. Za dużo Chcesz pokazać na jednej fotce. Pokaż więcej ... .
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
...i rób normalne kolory albo normalne cz.-b. bo kolorowanki to dla dzieci są![]()
Witajcie, dzięki za wpisy, bo z nimi coś krucho u mnie... a co do kolorowanek to lubię tak a nie inaczej (pod prąd, choć łatwiej przecież z prądem...) wzmocnić motyw, podkreślić myśl, choć nie robię tego często, w krakowskiej opowieści wydawało mi się to jednak konieczne.
Pozdrawiam
Pierwszy kwiczoł ładnie wygląda w tym mrozie, drugiego kiepsko widać zza gałązek. Na wcześniejsze się nie wypowiem, bo nie przepadam za kolorowankami, wolę jakoś sama wyłapywać główny motyw, bez zbytniego manifestowania czym on jest.![]()
Witaj
Wiesz co, przepiękny bokeh, po prostu cudny, nic tylko szukać bliższych modeli i dobrego światła na nich. Sam obiektyw krótki na ptaki, a i tak jestem w szoku, ze tak blisko je podszedłeś. Z czatownią pewnie by wystarczyło - ale to inny temat.
Jak masz możliwości finansowe to bierz 70-300, z czystym sumieniem mogę polecić. Zastanawiam się teraz, czy są dostępne jakieś stare analogowe 300ki w które warto by wejść.
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300