Usunięte z powodu usunięcia poprzedniego postu z powodu niewłaściwej interpretacji (cytat z raportu p. A. Błochowiak...)![]()
Usunięte z powodu usunięcia poprzedniego postu z powodu niewłaściwej interpretacji (cytat z raportu p. A. Błochowiak...)![]()
C-740 +tulejka +filtry +dekielek +[censored]
![]()
Ale o co chodzi
![]()
Czy to aby na pewno ten wątek
![]()
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
Zamieszczone przez kerry
...pozwoliłem sobie na niewinny żarcik - nawiązujący do (dla mnie zabawnego - lecz dla innych widać NIE!!!) podpisu pod postem Kerry'ego ("...+ trzęsące rece + mętny wzrok").
Ale, skoro na tym Forum są aż tak ŚMIERTELNIE POWAŻNI P.T. Korespondenci - więc widac nie miejsce tu na jakikolwiek uśmiech, żart czy cokolwiek innego!
Czyli: nie wypada mi nic innego jak położyć się i zatrzasnąć za sobą wieko (tej) trumny!
Co niniejszym czynię - przepraszając najmocniej Wszystkich Urażonych i Zdezorientowanych.
A inkryminowany post zaraz wycofam, żeby nie powiększać tych szeregów!
Nie zamierzam wstępować do PARTII, w której będą tytułować mnie CZŁONKIEM!!!
Olympusy: C2100UZ, D490, D580 - a od dzisiaj C770UZ (czarny!
Może mam spaczony humor, ale raczej nie wyglądało mi to na żarcik, tylko na zmasowany atak (może stosuj mniej emotikonek, to przesłanie będzie jaśniejsze)Zamieszczone przez ZoltAn
![]()
BTW, proponuję na tym zakończyć wymianę zdań na temat poczucia humoru, bo temat postu był całkiem inny.
dlaczego w ladowarce maja wystepowac inne napiecia?Zamieszczone przez kerry
jesli w ladowarce mialby byc nizszy prad niz potrzebuje tego aparat to ladowala by dluzej niz rozladowuje aparat.
wydaje mi sie jednak ze mimo wszytsko przerabianie ladowarek na zasilacze moze byc szkodliwe dla aparatow (szczegolnie tych b.szybkich, b. wolnych nie ma sensu wlasnie ze wzgledu na wydajnosc) a stabilizowany zasilacz 2A moza zrobic samemu dosyc tanim kosztem bez start w ludziach i aparatach![]()
@ZoltAn Nie ma się o co obrażać i obruszać na cały świat. Są tu ludzie z poczuciem humoru, ale wyjechałeś z tym postem ni z gruszki ni z pietruszki. A "...+ trzęsące rece + mętny wzrok" albo nie dowidziałem i nadal nie widzę, albo jest już zdjęte![]()
Sorry za OT
Pozdrawiam
Olympus C-765UZ + parę dodatków
Zapraszam do Galerii
A jak oceniasz te Energizery w por do Panasonicow?Zamieszczone przez kondi
W tej chwili mozna kupic Energizer Advanced za 40PLN ale na ile to polecany przez was zakup?
tom soyer: z jednym się tylko zgodzę: łatwiej zrobić samemu zasilacz 2AZamieszczone przez tom soyer
A co do prądu ładowania: Wiesz jak wyglądałby akumulator ładowany prądem 2A? Prądy w ładowarkach to ok 300-500mA czyli 1/6, 1/4 tego co daje zasilacz do Olympusa...
kerry
masz racje
Znalazłem na Allegro - jeszcze dwa dni: http://allegro.pl/show_item.php?item=29930858
kupiłem taki sam za 80 zł, też na allegro - oryginał, idealny, naprawdę warto!
I jeszcze: http://allegro.pl/show_item.php?item=29966469