Kochani klubowicze życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roczku i proszę uprzejmie DORADŹCIE na co mam się przesiąść z 510-ki.
Dzięki!!!!!!!!
Kochani klubowicze życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roczku i proszę uprzejmie DORADŹCIE na co mam się przesiąść z 510-ki.
Dzięki!!!!!!!!
A czego potrzebujesz???????????????????????????????!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Po prostu latorośl też daje oznaki chęci na fotki chce aparat więc muszę sobie kupić coś nowego acz nie gorszego
Kup następce, jak w sp10 wszytko ci pasowało.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Nie napisałeś do czego, za ile itd....
Nikon D3 to fajna pucha, do niego jakiś nikkor wedle potrzeb![]()
Olympus Evolt E-510 + parę gratów
Dla uściślenia kochani chcę powiedzieć, że nie jestem zawodowcem.
A jeśli chodzi o resztę to koszt do 2000 pln, a zakres od kwiatków po góry
(taki mamy z żoną halo).
Kup lustro Olympusa z podwójnym kitem 510.520 lub 420
VooVoo2 dzięki Ci radę, że potraktowałeś mnie serio. Latałem po forach itd.
i wybrałem polecaną przez Ciebie 520-kę. Jeśli można prosił bym jeszcze o jakąś poradkę (z góry dzięki).
Mam pytanko - czy w przyszłości mogę się do Ciebie zwrócić (voovoo2) z jakimś problemikiem.
Pozdrawiam
E-510 z dwoma kitami 14-42+45-150 stosunek tego co dostajesz do ceny najlepszy. Potem jak trochę pocykasz będziesz wiedział czego ci trzeba i dokupisz albo macro 35 albo portret 50 albo coś dłuższego 70-300,
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8