Tak - zassałem RT V2.4 beta 4. Ona przynajmniej działa bez problemów, jest to któreś z kolei już moje podejście do RT. Poprzednie wersje się u mnie wykolejały przy starcie albo ładowaniu plików, problem był znany, znalazłem rozwiązanie na ich forum, trzeba było podmienić jakiś plik, było równie wolno.
Nowy u mnie jest OK, stabilny, nic nie trzeba kombinować, jestem pod wrażeniem efektów, tylko ta powolność. Niestety używam go na Win XP. Np. przy zmianie balansu bieli każdy ruch to czekanie 6-10 sek na efekt, inne operacje potrafią zająć nawet dłużej. Mój komp nie jest specjalnie wolny, w każdym razie LR 2 daje pełny komfort pracy, inne programy graficzne też. Nie wiem więc czy to taki urok RT czy u mnie jest jakiś haczyk...
Jaki masz procesor?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Hmmm - przy 1:5 śmiga aż miło, w zasadzie zmiany są natychmiast. Różnica przy przełączeniu skali jest kolosalna... Człowiek głupi uczy się całe życie. Widzę, że z RT zaprzyjaźnię się na dłużej - podobają mi się efekty i jest za free... Macie z Grizzem + rep
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Ups - Grizzowi nie mogę ale dam jak będę mógł...
Ostatnio edytowane przez Karol ; 2.01.09 o 13:43 Powód: Automatyczne scalenie postów