miała gorącego fotografa wiec ciepło jej było![]()
miała gorącego fotografa wiec ciepło jej było![]()
Konrad to wyżej dziwnie zabrzmiało
A tu z dzisiaj HDR-ek
Olympus E-510, ZD 14-42, Jupiter 37 A MC 3,5 / 135, Helios 44-2 2/58. www.lukaszptaszynski.pl Pozdrawiam!!!
jakoś za hdrami nie przepadam - ale za to gratuluje foty agnieszka2
kiedyś E-510/14-54/ aktualnie XZ-1
Sesja z Agnieszką najbardziej spodobała się na zdjęciach 2, 9, 15. W pozostałych oczywiście według moich odczuć brak spójności pomiędzy modelką a bilardem i oglądając zdjęcie mam podzieloną uwagę a to przy portretach jest nie pożądane. Tam gdzie jest sama, zastosowany przez Ciebie dość śmiały sposób kadrowania przy wzorcowo klasycznej urodzie modelki też nie podchodzi. Sesja z Sandrą to zdjęcie 2 gdzie spontaniczny szczery uśmiech oddaje charakter modelki i jest ozdobą. Szkoda, że nie dopisała pogoda a dominacja smutnej szarości dominuje na pozostałych zdjęciach. Domek w technice hdr jakoś kłóci się z tytułem i nie mogę znaleźć zwiazku. Samo ujecie nie ciekawe. Do kadru wybrałbym same drzwi z daszkiem i soplami w pionie. Poza tym sople są matowe a śnieg jakby pokryty brudem. To nie są argumenty za zdjęciem. Twoje próby zwracają jednak uwagę i śledziłem je od jakiegoś czasu ale dopiero dziś wzięło mnie na pisanie.
pozdrawiam Wiejo
Agnieszka 9- fotka z potencjałem i klimacik też jest; Sandra 2- takie ciepłe. Jednak szkoda tego ciętego łokcia.
Z kliszą na szyi.
Olympus 35 RD.
Wiejo dziękuje za konstruktywny komentarz i za uwagi, dzięki też wszystkim innym odwiedzającym i oceniającym moje amatorskie zmagania z fotografią![]()
Olympus E-510, ZD 14-42, Jupiter 37 A MC 3,5 / 135, Helios 44-2 2/58. www.lukaszptaszynski.pl Pozdrawiam!!!
Powolny obiazd miasta wraz z E-510![]()
Sesja Magdy
Sesja Kamil
Kady fajne - mi się podobają. Ale nie ma jak do końca oglądnąć efektów bo zdjęcia trochę małe wstawione.