Łojojoj, dawno mnie tu nie było!
Łojojoj, dawno mnie tu nie było!
Zbiornik fajny ale mógł być większy (wysoki na 600pix)
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Zbiornik bardzo ładny2 zdjęcie nic specjalnego
Zbiornik - świetna fotka.
Pozdrówka.
Ładny ten "zbiornik wodny" ale tytuł mógłby być inny. Ta nazwa to taka oficjalna.![]()
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Heh, nie wiedziałem, że ktoś "przyczepi" się do takiego detalu jak nazwa... Nie no, oczywiście żartuję. To też się liczy.
A czy nie macie wrażenia, że leci trochę w lewo? Z daleka jak dla mnie wygląda dobrze, ale jak sobie przybliżam to tak jakby leciało... ale nie wiem - może mi się tylko wydaje (hę?).
Z tą nazwą to żart.
Wydaje mi się, że nie leci . To te cienie i ciemniejszy obraz z lewej powodują taki złudzenie. Jeśli leci to ni więcej niż mm.
Pozdrawiam Jacek
E620+ZD14-42+ZD40-150
Łojojoj, dawno mnie nie było na forum OC! Tak więc wrzucam kilka prac do odstrzału, hehe.
Błękitna architektura bardzo mi się podoba. Natomiast szaro-bura nie bardzo. Nie ze względu na temat, tylko na jego pokazanie. Kadr wydaje mi się niechlujny. MZ, trzeba tu większej staranności aby temat pokazać ciekawie. Jednym ze sposobów może być symetria. Celowo na przeróbce zostawiłem prowadnice, żeby pokazać o co mi chodzi:
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA