cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Przyznam nie zwróciłem na to uwagi, ale jak ktoś w swoim pierwszym poście, po rejestracji, na forum zamieszcza taki link to chyba jest oczywiste, że chodzi o reklamę i po to tu się pojawił (dziwi nieco spóźniony czas/brak reakcji adminów)
Ostatnio edytowane przez And.N ; 16.03.18 o 20:48
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Nawet nie tyle reklama (bo mało który user zauważy tą literkę), co pozycjonowanie strony z książką w wyszukiwarce.
Dalej mnie dziwi spóźniony czas/brak reakcji adminów....
Edit.
Się wycofuję, słuszna reakcja jednak się pojawiła...no może z małym opóźnieniem![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 16.03.18 o 21:04
Cóż, akurat się zgadzam, że ; "Mała literka f zwyczajowo używana jest do oznaczenia otworu względnego przysłony" o "f" jako ogniskowej pierwszy raz słyszę od Ciebie. Jakieś inne "głupoty" ? ,bo użyłeś liczby mnogiej, a przytoczyłeś jeden nietrafiony przykład...Może jeszcze chociaż z dwie inne "głupoty" przytoczysz...? z pierwszego postu, czy z linków tam przytoczonych
Ostatnio edytowane przez And.N ; 16.03.18 o 23:19
Jak widać nie tylko tu głupoty piszą/mówią. Szczerze po przeczytaniu tej jednej odechciało mi się dalej czytać. Zwyczajowo używa się liczby mnogiej bo pojedyncza brzmiała by dziwnie.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Może odpowiedziałbyś na moje pytanie/pytania zadane na forum zamiast zaśmiecać staroć sprzed 10lat.
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Co do argumentów to może powtórzę: Np. "Mała literka f zwyczajowo używana jest do oznaczenia otworu względnego przysłony". f to jest ogniskowa, a takie wyrażenie matematyczne jak f/2.8 daje wartość apertury ( apertura = f/2.8 )
Zwyczajowo to się używa liczby mnogiej.
Ostatnio edytowane przez skwara ; 16.03.18 o 23:55