GoSciU: dziwne.. wszystkie szly jednego dnia
Ale znam przypadki nawet ze list szedl 2 tygodnie..
Ja juz nic nie poradze![]()
GoSciU: dziwne.. wszystkie szly jednego dnia
Ale znam przypadki nawet ze list szedl 2 tygodnie..
Ja juz nic nie poradze![]()
Do mnei też nieZamieszczone przez GoSciU
Żałuję, że nie dopłaciłem do poleconego![]()
Grittz
suhotnik
E-510 +14-42mm +40-150mm +CF4GB
Ja już mam Olek prezetuje sie świetnie zarówno jeden i drugi Poprostu miodzio. chociaz co do samych plastikowych zlaczek jak narazie mam zaufanie ale z biegiem czasu moga sie same wypinac co otym sadzicie??
Olympus D-510Zoom, Olympus C-720UZ + Tuleja + UV King + hama Gitter 6x Cross + dekielek + Clubowa Smycz
dostalem 3 i zamowilem odrazu jeszcze jedna
Pozdrawiam
widze ze nie jestem sam w swej niecierpliwosci... Tez jeszcze nie dostalem przesylkiale jeszcze jestem pełen wiary i optymizmu
wiec moze dzis...??
Co do zlaczek: specjalnie sa zakupione mocniejsze wiec nie powienno byc zadnego problemu
Dzieki (A)rturo za odpowiedz teraz moge byc spokojny o moje OlkiZamieszczone przez (A)rturo
![]()
Olympus D-510Zoom, Olympus C-720UZ + Tuleja + UV King + hama Gitter 6x Cross + dekielek + Clubowa Smycz
No i nie doszło![]()
Obawiam się, że złodzieje na pp wzięli dla siebie.
Arturo, zostaw mi 2 smycze. Poczekam jeszcze do wtorku, ale marne szanse
Tym razem bedę prosił poleconym![]()
Grittz
suhotnik
E-510 +14-42mm +40-150mm +CF4GB
Nie mozliwe aby ukradli.. biala koperta ochronna nie oznakaowana..
Wszystkim podchodzily.
Poczekajmy jeszcze do srody nastepnej jesli nie dojdzie zglosc sie na priv
Niestety zdarzają się takie sytuacje na poczcie, jakiś czas temu wysyłałem troche płyt w kopertach, na ok. 20 wysłanych jedna nie doszła. Innym razem moją paczk,ę a w niej była Nokia 3310, poczta po prostu zmiażdzyła. Na moją interwnecję naczelnik powiedział, że paczka nie miała adnotacji ochronna i za to nie odpowiadają. Taka jest Poczta Polska.
PS. Co z koszulkami? Smyczy nie kupiłem ale koszulkę na pewno kupię.
Moje fotografie: www.beluch.pl | Grupa dyskusyjna M43 Polska