Lewitant fajnie wypatrzony i swiatełko wykorzystane dla ukazania efektu.
Lewitant fajnie wypatrzony i swiatełko wykorzystane dla ukazania efektu.
pozdrawiam Wiejo
Tak, ostatni motyw jest super.
Przydaloby się wykadrować ciaśniej, bez tego nudnego widoczku w tle.
Lewitujący kosz jest boski![]()
E-510 + ME-1 + grip + matówka klin z mikrorastrem / Zuiko ED 12-60 SWD / OM 50-1.4 / Metz Mecablitz 58 AF-1 / Hama Defender 220 Pro.
68 i 69 fajne
a kosz bomba![]()
Jeżeli widzisz tonącego człowieka i chciałbyś jednocześnie uratować go i zachować na zdjęciu to wydarzenie. Jaki rodzaj filmu zastosujesz?
Pogłoski, jakobym zapomniał jak się obsługuje forum i swój wątek, są mocno przesadzone i nie znajdują potwierdzenia w stanie rzeczywistym
Od ostatniego wpisu nazbierało się mi trochę materiału, którym chciałbym się podzielić z szerszym gremium krytyki (nieco bardziej obiektywnym, niż moja rodzina). Przez cały ten czas zrobiłem zdjęcia lepsze lub gorsze, cały czas 'ucząc się' E-3. Podczas tej nauki zapaćkałem se matówkę, odrapałem tulipanka od 9-18, rozorałem o konar nogę i naderwałem zaczep na sznurówkę w moich pancernych trampkach (niech żyje upadający wiecznie żywy zawód rymarza!). Pomimo tego radosnego procesu kreacji i uwieczniania, pogłębia się we mnie przekonanie, że im więcej zdjęć robię, tym gorzej to robię. Czy to zmęczenie materiału, czy to zmęczenie tematem, czy też przesycenie sposobem podejścia do fotografowania - nie wiem. Niemniej, w celu kształtowania charakteru, wyruszam pielgrzymować po górach, gdzie mam nadzieję odzyskać stan euforii z możliwości naciśnięcia spustu migawki.
Zanim wyjadę, parę wrzutek. Na początek, kompletnie ubrane panie (Festiwal mniejszości etnicznych).
Ostatnia seria podoba sięNajbardziej 74, patrząc na tak zamyśloną Panią, odbiorca sam może się troche zamyśleć
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Nie było mnie wtedy w Polsce, jak był ten festiwal. Były by i ode mnie![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
ładne panie, nr 72 deczko za żółta... no chyba że z CHRL-u![]()
74 bardzo fajne ... na pewno masz jeszcze jakieś "miecze" z festiwalu bo to ogólnie fajna imprezka. Dawaj dawaj![]()
Jedno nieostre zdjęcie to pomyłka. Dziesięć nieostrych zdjęć to eksperyment. Sto nieostrych zdjęć to styl
pozdrawiam Wojtek
No to ze festiwalu zdjęcia będą jeszcze potem. Zasadniczo, u nas to słabo wyglądało (szczególnie Brazylia), bo ja widziałem zdjęcia z Krynicy... Eh...