Jeżeli zamierzasz zaskakiwać obróbką (w tym przypadku - zbyt obcesową), to nie masz co zbytnio sobie głowy światłem zawracać.
Jeśli chcesz pracować ze światłem, to po co taka mocna obróbka?
Same kadry i temat zdjęć - mnie nie przeszkadzają, aczkolwiek nie powalają. Wcześniejsza seria (z powrotu), była fajniejsza.
Spokojnie . wiecej moich zdjec nie zobaczycie
pozdrwaiam i zycze milej nocy
watek mozna zamknac
Jako że jestem optymistą uważam, że łatwo poddawać się nie można. Smerfuj dalej... Natomiast co do zdjęć - 5tka najbardziej mi się podoba, ponieważ jest najdelikatniejsza. W pozostałych, czasami ciężko się doszukać tej delikatności jaka cechuję płeć piękną (ba! najpiękniejszą). Sam aktów nigdy nie robiłem (auto-aktów zresztą też), więc nie jestem osobą kompetentną do spraw warsztatowych, natomiast jako odbiorca kobiecych wdzięków, widziałbym te fotografie w bardziej subtelnej formie.
MK
Nooo... subtelności trochę zabrakło ale... już chyba po ptokach bo nam się autorka obraziła...![]()
oooojjjjjj, rafal bedzie niezadowolony....
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
A gdzie czwórka?Znowu zaspałem...
Sweet, nie złość się na doradzających, chcą dobrze i znają się na fotografii aktu.
Chyba trudno kontrolować kadr, światło i siebie jako modelkę, warto popróbować z kimś innym, koleżanką, mężem może?
Nie wiem, po prostu z modelem a samemu stanąć przy wizjerze![]()
e nie obraziłam sięwrecz przeciwnie
mowię tylko ze wiecej moich zdjec czyli tych, na ktorych JA jestem nie zobaczycie. ale te ktore ja robilam owszem
pozdrawiam