24.02 wysłałem zgłoszenia, dzisiaj otrzymałem.
24.02 wysłałem zgłoszenia, dzisiaj otrzymałem.
Jak to już ktoś wcześniej pisał - widać wysyłają transzami - czekałem 11 dni - też dzisiaj dotarł ZD 50mm...![]()
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
a tak z beczki innej:gdzie można kupić najtaniej E3, promocja jeszcze obowiązuje?
Jeśli mówisz o Internecie to użyj wyszukiwarek. Promocji już nie ma.
czyli jak kupie E3 nie dostane dodatkowo obiektywu lub lampy?
A na jakiej podstawie miałbyś dostać? Ta promocja była ograniczona czasowo i czas ten upłynął. Wszystko było dokładnie wyjaśnione w regulaminie promocji, ludzie którzy spełnili warunki otrzymali prezenty. W sumie kto wcześniej kupił E-3 wygrał niejako dwa razy - raz gratisem, drugi raz ceną - z uwagi na kursy walut była bardzo korzystna. Taki scenariusz był do przewidzenia, ludzie pisali na Forum. Sam załapałem się w ostatniej chwili na tanie E-3, chociaż wątpliwa to satysfakcja, że ceny sprzętu tak skoczyły...
Ostatnio edytowane przez Karol ; 2.05.09 o 11:56
zgadza sie, planuje teraz właśnie kupic E3 i mnie troche to przeraźiło.
Może kogoś obrażę, więc z góry przepraszam, ale ten sklep (MM)jest właśnie dla idiotów. Jedna wielka ściema.... D300-68oo za body, Olek E-30 z 14-42mm 4800zł. Popatrzcie teraz w innych sklepach, czy na allegro! Ceny podobne jak po odjęciu vatu w sklepie dla idiotów! To się nazywa marketing!
Inny przykład: nie wierzcie w raty 0%... W euro rtv są takie raty, ale sprzęt kilka stów droższy... oprocentowanie rat dają w cenę! Proste? Tak! Klient wszystko "łyknie".
Witamy w rzeczywistości...
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb