Jak na umierający system to sporo się dzieję.... co ???
Jak na umierający system to sporo się dzieję.... co ???
/*...................*/
/* ...........................*/
Mocowanie podwójnej lampy jest wkręcane w gwint filtra, a więc do II da się (też jest 67mm). Inaczej jest z ringfleszem, który mocowany jest na bagnecie osłony przeciwsłonecznej - w II bagnet ten ma inną konstrukcję, niż w pierwszej wersji obiektywu (nowy ma 2 zaczepy, a stary ma 3).
Pozdrawiam
Jack
Wg Karola najlepsza stopka na OC: Canonizacja św. Bernarda z Olympu AD 2011
[...]Nie patrzę na to jak na efekt pracy z aparatem cyfrowym i oprogramowaniem, dzięki któremu wszystko mogę idealnie wyczyścić i obrabiając zdjęcie też nie myślę w ten sposób, że skoro mam takie narzędzia, to powinienem wszystko doprowadzić do stanu sterylnego.[...]
BernArt - Moje zdjęcia
Z pewnych istotnych przyczyn poszukuję zrzutu z całego ekranu informacji o promocji, o jakiej pierwszy post napisał Ktotek:
Ale czad. Jedna promocja się kończy, inna zaczyna. Za niemieckim Olympusem - kto zakupi E-3 w okresie 1.01-31.03.2009 dostanie gratis do wyboru:
FL-50R
lub SRF-11 Ringblitz-Set inkl. FR-1 Adapter-Ring
lub ZUIKO DIGITAL ED 9-18 mm 1:4,0-5,6
lub ZUIKO DIGITAL ED 50 mm makro 1:2,0
lub Zuiko Digital 25mm 1:2.8 Pancake, FL-36r i Swing Bag
Będę bardzo zobowiązany za podesłanie takiego ekranu, jeżeli będzie na nim również "inkl. FR-1 Adapter-Ring". Może być w dowolnym języku europejskim, poza polskim.
Dzięki, pozdrawiam
Jack
Edit: chodzi mi wyłącznie o stronę Olympusa (dowolny europejski, poza polskim).
Czy szperałeś na http://web.archive.org/
W chwili obecnej idze mi to jak krew z nosa, więc nie szukałem, ale może coś uda się tam wyszperać.

[quote=ajot;288087]Czy szperałeś na http://web.archive.org [quote]Dzięki. Już szperałem - bez rezultatu.
Pozdrawiam
Jack
Na Duńskiej coś jest: http://www2.olympus.dk/consumer/dslr_6760.htm
PS. Niestety nie mam programiku do zrzucania całościowego stron www.(...) RF-11 Ring Flash Set inkl. FR-1 Adapter Ring
Endelig kan du vælge at spare den nette sum af 7498,- hvis du vælger SRF-11 Ring Flash Set, som omfatter en Ring Flash, flash styringsenhed og Adapter Ring FR-1. Ring Flashen giver skyggefri belysning, samt ensartet belysning ved makrofotografering, af blandt andet smykker, dental fotografering m.m. Med adapter ringen FR-1 kan Flash hovedet monteres på såvel ZUIKO DIGITAL 35mm & ED 50mm makro-objektiver.
E-3 købere, som ikke ønsker ekstra tilbehør kan vælge at få tilbagebetalt 1500,- kr. CashBack. Alt hvad du behøver for at deltage i denne kampagne er at købe et nyt E-3 (hus eller enhver kit) mellem 1. januar og den 31. marts 2009, registrere dit kamera online, gøre opmærksom på hvilken af mulighederne du ønsker senest den 30. april 2009. For mere information om Olympus E-3 “Ekstra fart på din start” kampagne kan du besøge:
www.olympus.dk
Pozdrawiam
"There's no such thing as free titties"