tu już zdjęcie z modelką.. ja tylko fotograf
4.
tu już zdjęcie z modelką.. ja tylko fotograf
4.
Ładne kadrowanie, modelka super ale niespecjalne światło - im bardziej w górę tym mniej światła - światło na twarz - ok, ale tu wyraźnie najlepiej oświetlone jest czoło...
Na ostatnim światło mi nie przeszkadza ale oczy, a dokładnie źrenice już tak. Ostrość chyba wylądowała na czole a nie na oczach szkoda.
zapraszam do siebie http://czmielek.wix.com/chmielewski
Troszkę dołu brakuje, oko zbyt blisko krawędzi. Ale ogólnie jest ładnie. Ja osobiście nie lubię tych kropeczek w oczach od ringu. Wygląda to po prostu nienaturalnie. Ale wiem, że są fani tego patentu.
Stopniujesz napięcie...![]()
Ucięta brew i oczy zbyt blisko dolnej krawędzi. Ciemność w górze zdjęcia nic a nic mi nie przeszkadza. Ręka trochę wyszła nieostra - jakby modelka miała ją bliżej, bo ja wiem, ucha...
Jak na aparat który to robisz, świetnie.
5. takie coś jeszcze
Włosy trochę niesforne i masz tendencje d bardzo ostrych cięć, czasami dobrze pokazać trochę więcej![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Ja tam nie mam zastrzeżeń, podoba się miMoże tylko ostrość na włosach, ale ja coś ostatnio mam z tym szukaniem wszędzie ostrości
![]()
Ależ kochani.. ja stopniuje napięcie jak to ktoś powiedział..
nie moge pokazać od razu wszystkiego
no czepiasz sie salvadhor tej ostrosci jak nigdy
i tak to cud ze ten aparat zlapal gdziekolwiek tą ostrosc![]()
Nie chodzi o pokazywanie "wszystkiego" i od razu, tylko o cięcia
Mogłaś pokazać ciut mniej, a wedy nie było by tak ostro ucięte - np prawe ramiączko kończy się na zaczepie...
a na lewej miseczce coś wyłazi na samym kancie zdjecia
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.