hehehe... Fotka superancka :> Modelka tez spoxPozdrawiam
hehehe... Fotka superancka :> Modelka tez spoxPozdrawiam
Gosciu Gosciowaty - Gosciowatosc :P
Olympus C-750 UZ ; 256MB + 16MB xD OLYMPUS ; tuleja + filtr UV HOYA HMC SUPER ; dekielek
kolejną czynnością po wykonaniu zdjęcia tak ciekawej modelki powinno być pytanie o nr tel celem umówienia na sesję zdjęciową
dooomin
"hans und helmut trinken vermut"
z takimi pytaniami poczekam az zakupie porzadny statyw i jakies nakladki (uv, polar) na mojego olka, zeby wygladalo bardziej profesjonalnie i aby nie skonczylo sie tylko na sesji :PZamieszczone przez dooomin
Ale faktycznie zaluje, ze nie podszedlem do niej, bo chetnie zrobilbym jeszcze pare fotek w lepszych warunkach
O własnie! Dziś pzryszła kupiona na allegro tulejka, filtr UV i dekielek. Ubrałam mojego Oly'ego i wyglądu rzeczywiście nabrał "bardziej profesjonalnego" ;)) Moja Menszczyzna patrząc na mnie: "Co? Warto było tyle wybulic, żeby aparat zyskał bardziej cyniarskiego wyglądu, nie?" Prześmiewca jeden... ;))Zamieszczone przez inv
A co do policjantki, to żałuj, że nie podszedłeś, żałuj - na pewno by się zgodziła na sesję :PP
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
Rura jest cyniarska. Mnie się mój olek o wiele bardziej z nią podoba. Jednak coś za coś - muszę wymienić futerał...
"hans und helmut trinken vermut"
Eee, ja na szczęście nie musze koniecznie - mam taką torbę, w której nosiłam Zenita albo Feda, i Oly z tubą też się tam mieści - z wyglądu żadna rewelacja, ale pzrecież nie o to chodzi :))Zamieszczone przez dooomin
Wiedźmie foty na PLFOTO
no wlasnie, pochwal sie jaka kupilas, moze tez sie wkoncu zdecydujeZamieszczone przez Wiedźma
i kto tu jest przesmiewca? :PZamieszczone przez Wiedzma
Tulejkę kupiłam srebrną 52mm a filtr UV Hoya zielony - na razie powinno styknąć, na któryś z tych lepszych to długo nie byłoby mnie stać a pilnie potrzebowałam czegoś, co by chroniło obiektyw bo 1) parę razy włączyłam aparat pzry zamknietym dekielku, 2) już miałam palucha kumpeli na szkle obiektywu. Jak na razie jestem zadowolona :))Zamieszczone przez inv
Wiedźmie foty na PLFOTO