ma cos w sobie, po prostu nie moglem sie powstrzymac przed strzeleniem fotki, mimo, ze najwyrazniej mnie zauwazyla
co sadzicie?
ma cos w sobie, po prostu nie moglem sie powstrzymac przed strzeleniem fotki, mimo, ze najwyrazniej mnie zauwazyla
co sadzicie?
ciekawy kadr.... co sadzicie o kadrze?
bo ja chyba dalbym troche wiecej lewej strony ... chociaz obrocila glowe i juz sam nie wiem![]()
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać
No No, Policjantka bardzo mi przypadla do gustu. Tym gestem rekoma bardzo daje cos do zrozumienia. Chyba dalbym sie jej aresztowac i przeszukac. Swietne.
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Teoretycznie powinno byc wiecej miejsca z lewej strony. Ale tu wydaje mi sie, ze jest calkiem dobrze. Bardziej mi przeszkadza ten fragment slupa oswietleniowego.
wrzucilem na plfoto, jesli mozecie to prosze o ocene, dzieki
http://www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=403586
--
aha no i oczywiscie dzieki za pozytywne komentarze, aparatem bawie sie od niedawna i mysle ze to niezly debiut - jeszcze raz dzieki![]()
@Inv,
faaajne, u mnie ten kadr powoduje pewne skojarzenia w stylu - przestan fotografowac, moze pokaze cos wiecej![]()
mowiac krotko ladniusie
pozdrawiam
C-760, tuleja + UV i Polar HOYA, 128MB i 512MB + Velbon440+Raynox DCR-250
http://plfoto.com/uzytkownik.php?authorname=zloty_2000
Nie nie !!
Ona chciala zdjeciac wszystko i pozowac w samej czapce![]()
hehe, niestety juz nic wiecej nie zdjela,
przestraszyla sie obiektywu chyba![]()
Prawdę mówiąc, ona jest w takiej pozie, że na początku pomyslałam, że to jest modelka z policyjna czapką na głowie i wrzucona w jakąś tam niby-mundurową kurteczkę ;))
Stary, ona ci po prostu zapozowała i już - niektóre dziewczyny lubią jak im sie trzaska foty :))
C-4000 + 16MB + 128MB + tuleja + UV + statyw =)
Wiedźmie foty na PLFOTO
Prywatna galeria zdjęć Wiedźmy
hehe na pewno nie pozowala. To zdjecie powstalo w ten sposob, ze przypadkiem przechodzilem z aparatem (podczas rajdu samochodowego) i ja ja zobczylem, to wiedzialem, ze bedzie z tego niezla fota.Zamieszczone przez Wiedźma
Tak naprawde to 2 sekundy przed nacisnieciem migawki ona sie popatrzyla na mnie - chyba wyczula obiektywWtedy zrobilem fotke i spokojnie poszedlem fotografowac rajd dalej
![]()
teraz bym chetnie do niej wrocil na jakis test z przepisow lub mala rewizje :P