Podwodne! Super
Zwłaszcza pierwsze.
Czym robisz?
Podwodne! Super
Zwłaszcza pierwsze.
Czym robisz?
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Zdjęcia spod wody świetne. Pierwsze z konturami nurków nadaje prawdziwy klimat podwodnej przygody.
pozdrawiam Wiejo
Do podwodnych ciężko się przyczepić - mało kto tam był i zdjęcia robił, żeby znać specyfikę
A te powyższe wyszły fajnie.
13 i 14 bardzo fajne, ale tą 15 to chyba do lekarza trzeba. Taka wysypka![]()
Podwodne też były robione C7070
Wszystkie zdjęcia są z Egiptu (okolice Sharm El Sheikh/Dahab)
13 - Dahab (zdjęcie zrobione od dołu w samym Blue Hole'u)
14 - Whitespotted pufer (gdzieś na rafie zaraz przy powierzchni podczas robienia safety stop'u![]()
15 - Coral Grouper (faktycznie go trochę wysypało ;P ale to tylko dodaje mu uroku
Po południu dalszy ciąg moich podwodnych przygód! Niestety teraz zostałam przymuszona do partycypowania w przygotowaniach świątecznych :P
Piękności
Tak mało mamy na forum fotografii podwodnych a Twoje są bardzo udane.
O kurczeNie spodziewałam się, że tak szybko zostanę wrzucona na głęboką wodę :P To chyba już nie będzie taryfy ulgowej?
No, ale cóż... No risk no funKolejna seria podwodna (w końcu obiecałam :P):
16 - Blue spotted ray
17 - Butterfly fish
PS. Mam jeszcze takie pytanko: czy moje zdjęcia są dobrze skompresowane? Zmniejszam je programem irfanview (Lanczos filter). Pytam, bo ktoś pisał wcześniej, ze są przeostrzone?
Ostatnio edytowane przez diveata ; 24.12.08 o 02:51
W sumie to już powinnam iść spaćAle na koniec jeszcze mały konkurs! Kto pomoże rybce odzyskać kolorki?
18 - Lion fish - oryginał (tu można ściągnąć w lepszej rozdzielczości: http://wyslijto.pl/files/pre_download/2mx1dj7h6c)
18a - moja marna przeróbka (niestety nie mam RAWa więc chyba nie wyszło najlepiej... nie wiem czy nie za duży kontrast dałam?)
Czekam na wasze propozycje![]()
... i dobranoc![]()