Strona 28 z 67 PierwszyPierwszy ... 18262728293038 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 667

Wątek: Blondynka z aparatem ;)

| OlyJedi Awatar rodia
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Potrafię pomyśleć tylko: biedne dziecko.
    Są dziesiątki jak nie setki rzeczy, które powodują, że to samo można powiedzieć o wiekszości dzieci lub dorosłych wychowanych w naszym tzw. "cywilizowanym" świecie. Może nam wydawać się dziwna tradycja z tymi pierścieniami, jednak nie powinniśmy się użalać nad nimi bo sami wtedy wyglądamy śmiesznie. Nie można patrzeć na innych tylko ze swojej perspektywy. U nich długie szyje uważane są za piękne i nie powinno być to krytykowane przez społeczeństwo, którego kobiety wstrzykują sobie silikon tudzież inne chemikalia - bo dopiero tego może być żal.

A tak swoją drogą : czy jak tygrys zaatakuje kobietę to fakt, że nie ugryzie jej w szyje ratuje jej życie? Tzn. biegnie tygrys biegnie, gryzie w szyje. Pomijając fakt złamania karku ofiary, tygrys myśli "o ja, ale twarde, to ja już im brzucha nie rozpruje, ide dalej" ??

A żeby nie było zupełnego OT, to napiszę, że reportaż z wycieczki bardzo ciekawy. Lubię takie zdjęcia zwłaszcza jak jest do nich przypięty opis tak jak w przypadku zdjęć z tego wątku.
    Ostatnio edytowane przez rodia ; 9.04.09 o 13:02

| OlyJedi Awatar diveata
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rodia Zobacz posta

A tak swoją drogą : czy jak tygrys zaatakuje kobietę to fakt, że nie ugryzie jej w szyje ratuje jej życie? Tzn. biegnie tygrys biegnie, gryzie w szyje. Pomijając fakt złamania karku ofiary, tygrys myśli "o ja, ale twarde, to ja już im brzucha nie rozpruje, ide dalej" ??
    Nie jestem ekspertką od tygrysów, ale wydaje mi się, że tygrys, jak i inne ssaki drapieżne, zazwyczaj atakuje przegryzając szyję. Stąd chyba pojawił się pomysł. Oczywiście i tak jest to marne wytłumaczenie, bo tak jak piszesz można umrzeć i poprzez wykrwawienie się z rany w nodze.
    Dive now - Work later
    Blondynka z aparatem: http://forum.olympusclub.pl/showthread.php?t=15793
    Podróże małe i duże: http://www.globtroteria.pl

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar salvadhor
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    73
    Moja galeria
    Czyli rozumiem, że w tamtej kulturze nie jest znana małżeńska zachęta 'gryź mnie mój tygrysie'?

Ciekawa kultura

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar wanilia
    Mieszka w
    Bydgoszcz
    Siła reputacji
    34
    Moja galeria
    Rzeczywiście ciekawe...
    Każda kultura ma swoje dziwactwa, Chińczycy zmniejszali stopy ,Indianie z Am. Pd zwiększali wargi, ci oto wydłużają szyję, a w Polsce zaczyna się wydywać płatki uszu naciągane metalowymi kółkami. Czego to ludzie nie wymyślą żeby być oryginalnym i wyjątkowym...
    Kobieta jest bezbronna tak długo , jak długo schnie jej lakier na paznokciach...
    zapraszam do mojej galerii: http://www.beatabanach.cdx.pl/

| OlyJedi Awatar rodia
    Mieszka w
    Koszalin
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez wanilia Zobacz posta
    Czego to ludzie nie wymyślą żeby być oryginalnym i wyjątkowym...
    silikon, gorsety?
    Ostatnio edytowane przez rodia ; 9.04.09 o 14:35

diabolique
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez rocco Zobacz posta
    Jak napisałaś, kręgosłup nie wytrzymuje i finito.
    Tak było kiedyś, jak jest dziś nie wiem ale to jeden ze zwyczajów które lekko mnie przerażają. Potrafię pomyśleć tylko: biedne dziecko.
    Pomyśl sobie, co ona może myśleć o nas - siedzą w zasmrodzonych spalinami miastach, wdychają truciznę, jedzą syntetyki z soi zamiast mięsa, nie mają czystej wody, a od sztucznego jedzenia w pewnym momencie żołądek nie wytrzymuje i finito.

| OlyJedi Awatar diveata
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diabolique Zobacz posta
    Pomyśl sobie, co ona może myśleć o nas - siedzą w zasmrodzonych spalinami miastach, wdychają truciznę, jedzą syntetyki z soi zamiast mięsa, nie mają czystej wody, a od sztucznego jedzenia w pewnym momencie żołądek nie wytrzymuje i finito.
    A widzisz.. i tu się mylisz.. We wszystkich tych trzech krajach w któych byłam (Tajlandia, Kambodża i Laos) zanieczyszczenie powietrza przekracza kilkakrotnie normy europejskie. Zwłaszcza w tych dużych miastach. Woda też jest zanieczyszczona, ponieważ dla nich nie istnieje pojęcie "ochrona środowiska", a każda rzeka to idealne miejsce na pozbycie się ścieków i odpadów. Co do jedzenia.. tu może masz rację.. Aczkolwiek nie wiem czy tarantula czy inny chrabąszcz ma wiecej wartości odżywczych niż nasze sztuczne żarcie z Tesco.
    Dive now - Work later

| OlyJedi Awatar Bo.
    Mieszka w
    W-wa
    Siła reputacji
    17
    Moja galeria
    no jak można naturalne białko do tescowej chemii porównywać
    Bo.

"
    Ci, co chcą dobrze, postępują w taki sam sposób jak ci, co chcą źle".
    Aldous Huxley

| OlyJedi Awatar diveata
    Mieszka w
    Kraków
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    [57] - Chłopaki to ogólnie mają dobrze. Nie muszą nosić na sobie tego całego żelastwa. Kobiety na nich zarabiają. W zasadzie pozostaje tylko zrelaksować się i zjeść jabłko
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	57.jpg
Wyświetleń:	199
Rozmiar:	233,2 KB
ID:	15159  
    Dive now - Work later

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez diveata Zobacz posta
    [57] - Chłopaki to ogólnie mają dobrze. ... Kobiety na nich zarabiają. W zasadzie pozostaje tylko zrelaksować się i zjeść jabłko
    Tak, to lubię
    Co do fotki: bardzo fajne buzie. Wydaje się, nie zwracają uwagi na aparat- nie pozują, są b. naturalni. Przesunąłbym kadr w lewo, żeby ten który patrzy w bok nie patrzał w ramkę
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA