Strona 8 z 26 PierwszyPierwszy ... 67891018 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 251

Wątek: Ptactwo

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    to może wrzuć na serwer jakowyś bo jak każdemu będziesz tak wysyłał maile to trochę czasu to zajmie

ja tez poproszę majelka z orfem dobas na dobas.art.pl

| OlyJedi Awatar J.Graph
    Mieszka w
    Józefów/Warszawa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Ciekawość mnie zrzera ...

j.graph@olympusclub.pl

dzieki

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez bernardus74 Zobacz posta
    poczta@pumeks.pl

pliki 2 pierwsz z sowami wyslalem na ten e-mail
    zaraz najde trzecia
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    juz wyslane 2 pierwsze....

jesli dowiode ze udalo mi sie zlapac zywe ptaki w ich naturalnym srodowisku to tylko o was zle swidczy urzadzajac sobie lincz , a co do bawienia sie PS to juz moja wizja , jakies tam nie udolne poprawki czegosc co jakos przeszkadzalo..., niestety zasmuciliscie mnie tak oskarzajac...

szacun wielki dla gromady.
    Może zamiast rzucać fochy na prawo i lewo, to udzielisz odpowiedzi na moje pytania? Jeśli nie to napisz po prostu, że masz je w 4 literach, a usunę się w cień z tego wątku, bo ta buta niczemu nie służy.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar Szogo
    Mieszka w
    Wisznia Mała
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Dostałem zdjęcia !!!

I mogę potwierdzić, że bernardus74 posiada pełny format tych zdjęć po czym wnioskuję że są one jego autorstwa.

Zdjęcia są bardzo bardzo obrobione w stosunku do oryginału i są to cropy, co nie zmienia jednak faktu, że oficjalnie przepraszam go za niesłuszne podejrzenia.
    "Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania." Benjamin Franklin

| OlyJedi Awatar J.Graph
    Mieszka w
    Józefów/Warszawa
    Siła reputacji
    27
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Szogo Zobacz posta
    I mogę potwierdzić, że bernardus74 posiada pełny format tych zdjęć po czym wnioskuję że są one jego autorstwa.
    Ale przecież tu nie o to sie rozchodzi ...

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Bernardus - więc ja również przepraszam, z ręką na sercu, chylę czoła, skoro pierwsza fota jest prawdziwa - bo ta podoba mi się najbardziej.

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez J.Graph Zobacz posta
    Ale przecież tu nie o to sie rozchodzi ...
    Otóż to - ja cały czas chciałam się dowiedzieć czemu służą te manipulacje. Teraz to wiem, po obejrzeniu zdjęcia. I powiem tak - straszna szkoda, bo oryginał ma się nijak do tego co pokazałeś w wątku. Każdy pewnie postrzega to inaczej - jak C+ to ujął nie trzeba przestrzegać żadnych kodeksów. Nie każdy uznaje takie kadrowanie.

Ja na Twoim miejscu autorze wątku, pokazałabym po prostu prawdę. Sowę z daleka, ale sowę uchwyconą, prawdziwą... a nie jakieś wielkie cropy. Faktycznie, dobrze je obrobiłeś, bo się dałam nabrać na to, że to foty są z 2-3 metrów... a nie z większej odległości. Smutne... naiwna jestem.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

bernardus74
    Gość
    nie wiem o co sie rozchodzi ale na moj gust pare osob oskarzylo mnie o wypchane Sowy , a obrobka to juz sprawa autora i nikogo nie milalem zamiaru nabierac - poza tym osoby ktore przeprosily sa wporzadku - przeprosiny przyjete...

Moderator Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar dobas
    Mieszka w
    Kiełpin / Karkonosze
    Siła reputacji
    88
    Moja galeria
    Orfów nie dostałem
    ale skoro wszyscy przepraszają znaczy ze takowe przeprosiny się należą
    Tak więc gratuluję spotkania z ptakami

jak dostanę Orfy może wyjaśni mi się dlaczego jest tyle klonów na zdjęciu i czym jest to podyktowane, czym jest metalowy słupek itp itd...

W każdym razie serdecznie przepraszam że posądzony zostałeś iż sowy są wklejane skoro orfy pokazują co innego

pozdrawiam

| OlyJedi Awatar Smerf Maruda
    Mieszka w
    Stolyca
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Zobaczyłem JPGi... Obróbka, trzeba przyznać, zmasakrowała te zdjęcia, ale kadrowanie pierwszego klasyczne i fachowe. Kolory są ładne, warto by je było zachować. Pozwoliłem sobie zmienić troszkę zdjęcie. Jak masz coś przeciwko - zaraz usunę.
    Załączone miniatury Załączone miniatury Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	2a.jpg
Wyświetleń:	231
Rozmiar:	161,9 KB
ID:	10634