Świetny debiut na Naszym forum - zdjęcia naprawdę na wysokim poziomie - brawo!!!
Nie daj się prosić (było już kilka zapytań) i Napisz - jak udało Ci się tak blisko podejść...
Pozdrawiam
Świetny debiut na Naszym forum - zdjęcia naprawdę na wysokim poziomie - brawo!!!
Nie daj się prosić (było już kilka zapytań) i Napisz - jak udało Ci się tak blisko podejść...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Dzieki za wyrozumiales ....
Odpowiem na kilka pytań
1.Jesli chodzi podejscie do tych sow a zwlaszcza pierwszej to bylo dosc ciekawie , bowiem lezalem ukryty w trawsku kolo tego drzewa uschnietego majac nadzieje ze jakis ptak na nim usiadze , ale w zyciu bym nie pomysall ze wlasnie sowa , lezac tak i czekajac na cud ze moge jakis ptaszek zechce jednak laskawie usiasc .., az tu nagle jak filip z konopii zasiadla sobie sowa - w takiej sytuacji za nim sie czlowiek pozbiera nie robiac halasu i ustawiajac parametry mija pare dobrych sekund , w zwiazku z powyzszym zrobilem tylko jegno ujecie tejze sowy a mialem nadzieje ze ja obfotografuje...
2.Bokhen jest naturalny oczywicie , zdaje sobie sprawe ze bardzo plytka GO i zdawac by sie moglo ze byly zabawy jakies PS - tu nie bylo ...
3.Jesli chodzi o te sowe - mloda to bylem bardzo blisko , w zasadzie wyczulem po pisku gdzie oze siedziec i nos mnie tam zaprowadzil - kilka fotek , patzrenie oko w oko i dosc by nie sploszyc sowki...
Pozdrawiam
Jestem pod ogromnym wrażeniem. Piękne zdjęcia.
Pozdrawiam, Jola
Ta sowa na drugiej focie zrobiona prawdopodobnie w zoo, bo siedzi na jakimś słupku.
Zapytam byłeś tam???? , po drugie opowieść wyssana z palca - no przestań i bądźmy poważni , jak mówie że było tak to było - poza tym nie metr ale jakies 2 metry od tej sowy leżałem w trawie ,więc nie podważaj tego co napisałem ... , a wątpić ci zawsze można., co do perpektywy - oj matko czlowieku robie foty juz no , ale ze tu jestem nowy to nietraktuj kogos jak jakiegos matola.
Pozdrawiam
wiesz co jak bys czytal dokladnie o ktorej ja sowie pisze to bys wiedzial ze o pierwszej na tym lysym pniu i lezalem w trawie - ale jesli chcesz to dla ciebie lecialem balonem.....ja juz nie wiem jak mam ci to tlumaczyc , a tak na marginedie przy drugiej stalem a sowa juz siedziala , zapewniam cie ze na slupku nie siedzialem.
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
7.Sowa
zrobiona z daleka..........
![]()
Ostatnio edytowane przez bernardus74 ; 18.12.08 o 20:54 Powód: Automatyczne scalenie postów