świetna seria - kurcze w życiu nie wpadłem na pomysł fotografowania wróbli bo szare, małe itd itp- 4 z owocami poza GO bardzo przypadła mi do gustu
świetna seria - kurcze w życiu nie wpadłem na pomysł fotografowania wróbli bo szare, małe itd itp- 4 z owocami poza GO bardzo przypadła mi do gustu
Wróble naprawdę ładne. Najbardziej podoba mi się jedyneczka mimo tej gałązki.
Pozdrawiam, Jola
Pozdrawiam
Niby takie pospolite ptaszysko (choć podobno jest ich coraz mniej), a jakie fotogeniczne. Bardzo fajna seria.
dzieki za komentarze i wizyte.
5.Wróbel Marzyciel
![]()
Fajny marzyciel. Swoją drogą jeszcze miesiąc temu było ich mnóstwo w moich okolicach. Wychdziłam na balkon i mogłam robić fotki, bo siadały sobie na poręczy od balkonu, na antenie. A teraz zniknęły. Czekam na nie codziennie, ale nie przylatują.![]()
Pozdrawiam, Jola
Było już gdzieś o wróblach pisane. Chodzi o to, że zniknęły z miast, na wioskach jeszcze są. Teraz nowe bloki ociepla się styropianem i zalepia wszelkie szczeliny, a te szczeliny to ich gniazda. Wróble po prostu nie mają gdzie mieszkać. W to lato jak na Helu zobaczyłem wróbla, to go obfociłem ze wszystkich stroni mam.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
6.
![]()
Super, świetna GO, dobre światło, fajny kadr, z zachwytem jak zawsze spoglądam na twoje zdjęcia![]()
Olympus E-510, ZD 14-42, Jupiter 37 A MC 3,5 / 135, Helios 44-2 2/58. www.lukaszptaszynski.pl Pozdrawiam!!!
No patrzcie Państwo, jakie zachwyty, a tak niedawno był odsądzony od czci i wiary.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R