Źle to nie wygląda. Mało tego - biały w fotografii kojarzy się nieźle dzięki niektórym canonowskim Lkom. Od razu jak go zobaczyłem nasunęło mi się takie skojarzenie... Myślę, że bardzo dobre posunięcie, wygląda lepiej niż dawniej srebrny E-500![]()
Źle to nie wygląda. Mało tego - biały w fotografii kojarzy się nieźle dzięki niektórym canonowskim Lkom. Od razu jak go zobaczyłem nasunęło mi się takie skojarzenie... Myślę, że bardzo dobre posunięcie, wygląda lepiej niż dawniej srebrny E-500![]()
Mi się podoba. Fajny pomysł. Myślę, że dziewczyny na to polecą![]()
Też tak uważam. Wczoraj jakaś dziewczyna z innego forum poprosiła o radę co do wyboru aparatu. Skończyło się po 2 minutach, bo dowiedziałem, że i tak nie kupi niczego poza czerwonym G1... (nie wiem po co w ogóle prosiła o radę) Teraz ma do wyboru G1 i pentaxa![]()
Pasowałby do moich siwych włosów
Podoba mi się, jest taki nie profesjonalny i nienadęty.
Tak samo podoba mi się G1. Kolorowa zabawa. Takie "niepważny" aparat, nareszcie.
Automaty liczą, liczą, liczą .....na człowieka.
Jeżeli do białych kozaczków to pewno pudrowana buzia będzie dociskać oczko do wizjera. Ciekawe czy obudowa z czasem się nie przebarwi![]()
Zrobi się zółty i będzie pasowal do żóltych kozaczków.
...to jest Pentax Benedict XVI white edition K2000!!! I nie śmiać mi się z tego heretycy paskudni!
![]()
![]()
![]()
Tuulan ja Tuulin tuulinen tuuli tuulee talvella täällä ja tuolla.
Jeżeli ta tendencja się utrzyma to pewnie nie prędko zobaczymy nowe konstrukcje wnoszące nową jakość w dziedzinie np matryc. Będziemy zasypywani takimi wyborami białe, czerwone czy niebieskie body. Czyżby czekało nas przez to spowolnienie w rozwoju techniki.
Chociaż może z drugiej strony dzięki temu znajdą się nowi odbiorcy, a w konsekwencji pieniądze (jeżeli nie zostaną przejedzone) na badania nad nowymi lepszymi np matrycami. Jaka pokręcona może być ta ekonomia/marketing. Ciekawe co z tego wyjdzie.
25/1,4; 45/1,8; 9/8
Tyle razy już czytałem, że większość aparatów na rynku oferuje dobrą lub bardzo dobrą jakość. Wybierać można wyśmienite.
Skoro wszystkie są dobre w dziedzinie fotografii(dla fotoamatora), to czas zająć się ich wyglądem.