Kondi lepiej nie biez swojego olka na plaze.. masz ochote lezyc, plywa ci niekiedy pstrykac fotki?
Wez pod uwage slona wode - niech minimalnie wleci cos to kaplica nie mowiac o piasku...
Ja bym nie ryzykowal
Kondi lepiej nie biez swojego olka na plaze.. masz ochote lezyc, plywa ci niekiedy pstrykac fotki?
Wez pod uwage slona wode - niech minimalnie wleci cos to kaplica nie mowiac o piasku...
Ja bym nie ryzykowal
Kurcze,jednak chyba zaryzykujeW koncu byc w miejscu, gdzie kolor morza jest lazurowy i nie porobic fotek to...grzech
![]()
No to idz kiedys na specjalna sesje i porob zdjecia
Bo za miesiac bedzie topic "Zepsulem aparat - POMOCY"![]()
Mam siakąs polską gwarancje 2 letniąZamieszczone przez (A)rturo
![]()
Ale gwarancja nie obejmuje piasku w aparacie...
kondi proponuej ci cali wjezdac na plaze i z niej robci zdjecia :P
UhhZamieszczone przez (A)rturo
nie da rady bo :
- szyby max ciemne (parówa wewn. max) a klima chwilowo nieczynna.
- zawieszenie za niskie.
- jadąc ponad 2000km, raczej nie zniosłbym swojego wydechu na taką trasę.
Pozostaje mi podjecie decyzji bedąc na miejscu :P
Oki i problem mniej wiecej sie sam rozwiązał. Wykupiłem wycieczke do mniej slonecznego kraju, wiec temp. beda nizsze, przy okazji kupiłem kolejne 128MB co by jak najwiecej focic![]()
To sie nazywa determinacja. Kolo z powodu niepewnosci o sprzet zmienil plany urlopowe.![]()
Olympus C-750, 2 x 128MB + 16MB xD Olympus, Tuleja + UV King + PL-CIR HOYA STD + Filtr gwiazdkowy 6x + Dekielek, Velbon DX-888
Nie do koncaZamieszczone przez vodnik
Zawsze chcialem spedzic wakacje na wyspie, wiec na takie odkladałem. Pierwsza rezerwacja : wyspa Thassos, pojechalem zaplacić, okazało sie, ze biuro odwołało ten turnus
Wybralem wiec Costa B...i będąc przed biurem, zadzwonił telefon i wpadła mi w łapcie oferta na wyspe Hvar i tej ofercie juz nie popusciłem
Uwaga, w zimie reload z pytaniem : jak niskie temp. dla Olka c-4000![]()
![]()
Mam nadzieje ze uda sie odlozyc pieniadze na Dolomoty. No wlasnie, moze ktos wstepnie na wyjazd snowboardowy
![]()
![]()