Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 76 z 76

Wątek: Dyskusja n/t konkursu "okładka czasop. Lustrzanka"

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez pat.p Zobacz posta

Jakie nagrody proponujesz?
    Może powinieneś na początek spytać o temat ?

Moderatorka Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Ania_
    Mieszka w
    zDolny Śląsk
    Siła reputacji
    75
    Moja galeria
    Nieee... wątku się na pewno nie zamknie... idą święta, albo wrzuca się na luz z wycieczkami osobistymi, albo się ma święta wcześniej.
    15 lat na forum. Dawniej jako Mysikrólik. Zawodowo jestem tu i tu.

| OlyJedi Awatar kolba
    Mieszka w
    Tarnowskie Góry, Lasowice
    Siła reputacji
    160
    Moja galeria
    Po co te kłótnie. Jeden uważa, że zaproponowanie okładki jako nagrody jest ok i ma rację. Inny twierdzi, iż jest to obraźliwe i też będzie miał rację. Każdy oceni "inaczej" swoje prace. Jeden robi zdjęcia dla kasy drugi dla przyjemności a inny łączy jedno i drugie. Nie pozbawiajmy kogoś satysfakcji umieszczenia jego zdjęcia w gazecie tylko dla tego , że nie chce za to kasy. Z drugiej strony jak ktoś chce kasę za swoje zdjęcia a inny chce zapłacić to też nie nazywajmy go materialistą. Miejsce jest dla jednych i drugich.
    E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
    http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez icelander Zobacz posta
    "przegląd geologiczny" płaci za okładkę 100 zł, "Focus" 300 a najczęściej "okładam" się w Odkrywcy za ok 70 zł

Odkrywca to była jedna jedyna gazeta jaką regularnie kupowałem przez kilka lat jeszcze w wersji bardzo mocno czarno -białej. Ale z całym szacunkiem nie wydaje mi się aby okładki tego czasopisma były jego najmocniejszą stroną. Ale do pewnego momentu czasopismo jako całość było bardzo fajne.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    114
    Moja galeria
    Ludzie, puknijcie się w czoło. Zasady są jasne: chcesz - dajesz fotę. Nie chcesz - nie dajesz. A Wy pieprzycie farmazony o etyce, sretyce.

Luc4s ma zdrowe podejście - nie marudzi, nie klepie bezsensownych postów. Nie podoba mu się propozycja Sergiuszone, więc z niej nie skorzysta.
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

| OlyJedi Awatar HrabiaMiod
    Mieszka w
    Kraków, Poland
    Siła reputacji
    29
    Moja galeria
    Za Rafałem. Po co każdy musi na tysiąc sposobów udowodnić swoje zdanie? Przecież propozycja jest prosta - jasno postawione zasady - zdjęcie za okładkę. To prawie jak modelling: pozowanie za fotki. Tak samo myślę jest z nobilitacją w postaci własnego zdjęcia na okładce za użyczenie jej. I bez urazy, ale nie widzę na forum osób (poza kilkoma), które robią aż tak wybitne zdjęcia, by zasadnym było takie bicie piany.

pozdrawiam