Bardzo mi się podobają, idealnie oddają klimat; co to za miasto jak można spytać?
Konin (woj. wlkp).
Rolleicord, Canon
flickr
Naprawdę fajna ta ostatnia seria - jak to napisała mysikrólik - oddaje klimat - świetne...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
Ostatnia fotka bardzo mi się podoba, pokazałes kawał zycia, fotografia społeczna, zaangażowana. Ujęcie z góry bardzo adekwatne, przypatrujemy sie problemowi z pewnego dytansu, jedno zdjęcie - syntetyczne ujęcie, wielość pozycji i całkowity brak propozycji zarówno w głowach tych ludzi, jak i z otoczenia, wielorakie wrażenia - nuda wielości, pustka w gęstości, poczucie bezsensu - dzień dobry, do widzenia.
Pzdr, TJ
Ostatnio edytowane przez Tadeusz Jankowski ; 23.12.08 o 09:20
Bardzo zpadły w pamięć: zdjęcie pojedynczego martwego drzewa, swojsko, romantycznie, 12 klatek, garaże, no school. Świetne kadry. Dobrze, że Mysikrólik to wychwycił.
pozdrawiam Wiejo
Ostatnia seria rewelacyjna, bardzo mi się podoba, poza tym jeszcze zapadło mi w pamięć ostatnie zdjęcie z trzeciej strony wątku.
ostatnie "potrojone" mi sie podoba![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Tryptyk bardzo udany, podoba mi się.