Również jestem pod wrażeniem ostatniego zdjęcia, widać skalę na jaką kurzą kominy dzięki pokazaniu dołu, długi czas fajnie wygładził dymy. Gratuluję fotki![]()
Również jestem pod wrażeniem ostatniego zdjęcia, widać skalę na jaką kurzą kominy dzięki pokazaniu dołu, długi czas fajnie wygładził dymy. Gratuluję fotki![]()
Mam na imię Agata, mam 19 lat, a moje wymiary to 90/60/90. Druga noga tak samo.
Po wyprostowaniu, super fotka.
Podoba mi się ten dym na tle ciemniejącego nieba.
Świetny klimat na tym kominowym zdjęciu - zorza XXI wieku
I fakt, lepiej wyprostować i przykadrować tak, aby to bym był dopełnieniem kadru, a nie czerń nieba.
51 - rewelka![]()
Pocwiczylem troche prostowanie za pomoca PTLens i lipa. Prostuje doskonale ale straty jakosciowe sa straszne. Spitolilem ta sesje, bo mialem statyw prawie przy ziemi stad obiekty boczne przy obiektywie szerokokatnym sie mocno giely bo i przerysowanie perspektywy bylo znaczne. Kolejne doswiadczenie. Chyba w tym miesiacu zamiast Zuiko 8mm kupie ze 4 ksiazki![]()
Rolleicord, Canon
flickr
dym wyglada jak wielki szpon. szpon jakiegos tyranozaura od psucia powietrza
faktycznie, kadr moznabylekko w prawo przesunac, albo tylko czubki kominow z dymem zlapac. wiecej mozliwosci interpretacji zdjecia
W ostatnim widzę potencjał do eksperymentów
Podoba mi się tak jak jest chociaż wolałbym szerzej i z wyższego punktu.
53-Udany eksperyment - nie potrafiłem przez chwile oderwać wzroku od tego zdjęcia
kiedyś E-510/14-54/ aktualnie XZ-1
53- fajne, szkoda, że nie cały słup jest na tle dymów a trochę uciekło z kadru.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA